Arcadia TV a devenit Prima Food & Travel
Astazi Arcadia TV a devenit Prima Food & Travel, informatie ce a fost actualizata si pe site-ul oficial arcadia-tv.ro. Arcadia TV era detinut de Claudiu Saftoiu, fostul sef TVR si SIE.
Profilul postului Arcadia TV era acelasi cu cel folosit de Prima Food & Travel.

Arcadia TV difuza 19 serii cu peste 2100 de episoade, printre aceste productii putem mentiona: 7 Days, Esovision, Planet Terra, Extravaganza, Cosmos Global, Global Treasures, Modern Time Wonders, Nature Parks, Nature Wonders, On tour, Terra Mystica, Vista Point, Regio, Foot steps, Travel stories sau Travel Logue.

Arcadia TV a devenit Prima Food & Travel
Postul este disponibil in grilele digitale de cablu Digi, Vodafone, Orange, NextGen sau iNES.
Arcadia TV este disponibil si in alte tari iar aceasta modificare a fost operata doar in Romania, in alte tari este disponibil in continuare ArcadiaTV World.

Avand in vedere ca Arcadia TV putea fi vizionat gratuit pe YouTube, in acest moment putem vedea pe canalul YouTube ArcadiaTV noul post Prima Food & Travel. Pe acelasi canal YouTube se pot viziona fluxurile Arcadia TV pentru Slovenia, Polonia, Austria, Germania, Regatul Unit, Turcia, Africa de Sud, India, SUA sau Australia.

Prima Food & Travel a primit licenta audiovizuala din partea CNA in martie 2022 insa reprezentantii postului au solicitat amanarea intrarii in emisie de 2 ori, motivand ca intarzie echipamentele necesare dar si continului necesar.

Grupul Clever detine in Romania licente audiovizuale pentru urmatoarele posturi: Prima TV, Prima News, Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3, Prima Sport 4, Prima Sport, Prima 4K, Prima History, Prima Food&Travel, Prima Comedy, Profit News, Nostalgia TV, Agro TV, Medika TV si Cinemaraton.

In Romania putem viziona si urmatoarele posturi care difuzeaza continut de calatorii si gastronomie: TV Paprika, Travel Channel sau Travel Mix.

Voi ce parere aveti de Prima Food & Travel? Considerati ca are un continut mai bun decat Arcadia TV? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

55 COMENTARII

 1. Speram să iasă de pe NextGen, dar văd că astăzi i-au schimbat denumirea în Prima Food & Travel HD. Momentan, pe NextGen încă există și Medika TV + MTV LIVE HD, iar Film Mania nu a intrat.

 2. Gorila zicea că Arcadia merge prost în România iar în restul țărilor e ok… dacă vedem ce comentarii se postează aici realizam ce cultură au românii,logic că la noi un post care necesită un anumit nivel de educație nu are audiență…la noi au audiență scandalurile, cancanurile și toate nulitățile analfabete sau dezbrăcate

 3. Marea investiție a Clever a fost să preia un post de mâna a 4-a și să îi schimbe sigla. Arcadia era oricum un post super slab, acum c-a devenit PRIMA poate să zboare lejer. Momentan, pe NextGen văd că e ecran negru pe Medika TV, altă prostie cu 10 documentare despre obezitate repetate zi și noapte, mai nou și contra cost. Din partea mea, să zboare tot ce înseamnă Clever, inclusiv posturile alea de sport care se aud pe live de parcă vorbesc comentatorii din butoiul cu varză cu mega ecou.

  • Nu inteleg de ce sau mai obosit sa obtina licenta pentru PT daca puteau sa faca aceasta miscare. Prima Sporturile le aduc cei mai multi bani. Sa vezi din toamna cum vor cere mai multi bani pe ele.

  • Daca nu-mi baga emisiunilor lor consacrate pe partea de emisiuni culinare…. Mama mea gateste mai bine, Chefi la cutite, România in bucate, Cireașa de pe tort, Rețeta Națională, emisiunea lui Dinescu…. scot postul săptămâna viitoare din grila favorite… si mizeria aialaltă Prima History. Nu am nevoie de mizerii in grila mea favorită. Mă asteptam azi sa vad emisiuni culinare care au fost date pe posturile Prima…. am vazut niste mizerii de documentarii antice… la fel ca pe History. La mine un post in favorite scos, scrie Faliment pe el.

  • In afara de Prima Comedy care-l are pe Duban, BennyHill…. mai astept vreo 2 săptămâni să vad ce mișcări fac cei de la Prima sa ma convingă sa NU scot din lista favorite prima history si food&travel. Am așteptat altceva de la aceste posturi, nu mizeriile actuale. O sa rămân la favorite cu Prima Tv, Prima News (îl are pe Banciu) si Prima Comedy (Duban si BennyHill). Cred ca o sa scot si Cinemarathon (nu mai este de mult ceva calitativ) ca sa se merite să-l țin la favorite.

 4. FELICITARI CLEVER CA ATI PRELUAT ARCADIA WORLD IN PRIMA FOOD AND TRAVEL UN NOU MEMBRU AL FAMILIEI CLEVER UN POST DE CALATORII FRUMOS POST PRIMA FOOD AND TRAVEL

 5. Ce inseamna acest răspuns de la digi la întrebarea ,,de ce nu a-ți introdus tvr sport în format HD?,,
  Nu am înțeles transmite sau nu HD?
  Mulțumesc!

  Buna dimineata,

  Canalul este in format SD insa fiind encodat MPEG4, poate fi vizionat doar cu receptoare HD sau televizoare cu tuner DVB-C.

  Mulțumesc

  • Este SD insa formatul de transmisie a canalului nu o recunosc receptoarele sd sau tv-urile HD. Asa se intampla si la Inedit tv si Atomic tv . Pe receptoarele sd au ecran negru.

 6. Buna ziua, am și eu o întrebare, am facut un contract de abonament mobil, doar abonament fără telefon, m-am portat din altă rețea la orange România, și vreau sa stiu daca pot renunta la acest abonament în 30 de zile de la semnarea lui, am 19 zile de când s-a făcut contractul, imi poate răspunde cineva concret dacă pot renunța fără taxă de reziliere… ?

  • Buna ziua . Portarea sa realizat?. Conform site-ului Orange . ro Cererea de portare se poate anula cu 24 de ore inainte de termenul stabilit pentru portare. Anularea se face in acelasi magazin unde a-ti facut cererea de portare.