Film Mania HD, TVR Sport HD si Kapital TV intra in grila Orange Romania Communications
Operatorul de telecomunicatii Orange Romania Communications a facut astazi, 1 aprilie, cateva modificari in grila digitala de cablu. In acest material vom detalia aceste modificari. Orange Romania Communications a eliminat din grila 6 canale TV: Melos TV, MTV 80s, MTV 90s, MTV Live, Medika TV si Nickelodeon HD.

MTV 80s, MTV 90s, MTV Live si Nickelodeon HD apartin companiei Paramount Network si au licente tematice muzica si desene animate. De mentionat ca Nickelodeon SD a ramas in grila. Nickelodeon HD nu avea dublaj in limba romana. Melos TV difuza muzica populara si se afla in lista must carry.

Medika TV are licenta tematica – medicina difuzand emisiuni si documentare despre medicina. Acesta este singurul canal TV cu tematica medicala din Romania. Medika TV a iesit anul acesta din lista must carry.

In locul acestor canale mentionate mai sus au intrat:

 • Kapital TV SD – pozitia 139. Kapital TV are licenta generalista
 • Film Mania Romania HD – pozitia 233. Film Mania are licenta tematica – filme
 • TVR Sport HD – pozitia 317. TVR Sport are licenta tematica – sport si apartine Societatii Romane de Televiziune. TVR Sport a intrat in grilele tuturor cablistilor mari.

Film Mania HD, TVR Sport HD si Kapital TV intra in grila Orange Romania Communications

Pe langa aceste adaugari de posturi TV, Orange Romania Communications a mai facut o inlocuire, inlocuind Comedy Central SD cu varianta HD. Reamintim ca aceste modificari au fost facute si de Orange Romania pe reteaua proprie de cablu digital acum cateva zile. Acestea nu sunt singurele modificari facute de Orange Romania Communications in ultima perioada, introducand si posturile Warner Bros. Discovery acum ceva timp.

O alta stire venita tot din partea companiei Orange Romania Communications este legata de inchiderea posturilor Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 si Orange Sport 4 pe 30 iunie. Abonatii Orange Romania Communications vor putea urmari Pe posturile Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3, Prima Sport 4 si Prima Sport 5 cele mai importante competitii sportive ce se puteau vedea pe Orange Sport.

Orange Romania Communications este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania oferind abonatilor sai servicii fixe (cablu TV, internet fix, telefonie fixa) si servicii mobile (telefonie mobila si internet mobil).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

42 COMENTARII

 1. Gata acum la orange comunication dth au intrat prima news, film mania, motorvision hd ,travel mix ,nicktoons ,tvr sport! Mai intra ceva ? Grile sunt la fel

 2. Digi a devenit un colos tot mai inert. Se mișcă greu, iar când o face, o face prost (SD). Începe să semene cu acel Romtelecom care deținea monopolul pe piața românească din anii ’90.

  • Face treaba aceasta pentru ca este la supra plin in privinta abonatilor pe cablu. Mai au putin si pe mobil sa isi atinga maximul si gata vor functiona din inertie.

   • Au ajuns in aceasta pozitie deoarece ceilalți operatori nu au bagat bani in investitie națională fibră optica, au peticit reteaua ici colo si majorau tarifele ca nesimțiții de 1-2 ori pe an sub pretextul maririi inflatiei si a energiei. Digi, dupa ce si-a instalat fibra optică, doar a asteptat să-și sape astia singuri groapa si sa se care din România

 3. Nickelodeon HD = zero pierdere. Medika TV = rebut Clever, zero pierdere. Melos = post care difuzează 10 clipuri la nesfârșit cu patronul Alexandru Mica = zero pierdere.

  În schimb, pe MTV-uri nu știu ce le-a venit, măcar 80’s, 90’s, 00’s să rămână… Pe partea de sport, că tot vor închide Orange Sport, mai degrabă ar fi completat cu Extreme Sports Channel (tot au contract cu AMC) și Auto Motor und Sport Channel (mai bun decât Motorvision, părerea mea).

  • Pe OROC DTH se știe deocamdată sigur că va intra, dacă nu a intrat până acum, Motorvision + HD, că e deja urcat pe satelit și merge la ORO. Îi vor da codare OROC cât de curând.

   • Și dacă posturile Orange Sport se închid pe 30 iunie. Poate Orange își schimbe numele în Ziggo România Communications. Pentru că Ziggo România Communications are servicii TV, internet, tel. fix și tel. mobil. Vă rugăm.

  • Realitatea Sportivă știu că era un CANAL care difuza doar o masă de biliard jumătate de zi și cealaltă jumătate de zi prelua celălalt post liber de nevaccinați, dar care acum se plimbă cu caravana lu’ Simeon prin țară. Dacă nu greșesc, pe la începuturi se lăuda Prodanca de faptul că va băga mulți bani în el și va avea un mega reality despre ea, acum văd că e pe Antena Stars, deci nici sponsorul n-a mai crezut în acest eșec.

   • Nu mai are preluări! Are 3 emisiuni pe care le tot reia, și nelipsita masă de biliard! Emblema ,,RELUARE” e la ea acasă. Nici nu se mai obosesc s-o mai scoată. 😂😂

    Acel mega Reality trebuia să fie pe Realitatea Star. Alt starv! Ăsta e cel mai rău din toate! R Sport e Premium pe lângă ăsta!