Ardeal TV in grila digitala nationala Digi
Operatorul de cablu RCS & RDS (Digi) a introdus astazi in grila digitala nationala de cablu postul de televiziune Ardeal TV.

Ardeal tv este o televiziune regionala ce are licenta pentru judetele Mures, Harghita, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Cluj, Alba, Salaj, Hunedoara, Brasov, Covasna, Prahova, Buzau, Braila, Ialomita, Teleorman, Constanta, Suceava, Iasi, Bacau, Galati, Tulcea, Gorj, Calarasi, Arges, Dambovita, Giurgiu, Ilfov si Bucuresti.

Ardeal TV difuzeaza emisiuni talk show, divertisment, documentare si muzica populara. Acest post s-a lansat in 2009, pe 20 iulie, prima data ca post local iar pe 1 martie 2016 a devenit post regional.

Iata cateva emisiuni pe care le putem urmari pe Ardeal TV: Tezaur din Ardeal, Jurnal Ardeal TV, Remedii pentru sanatate, Buchet folcloric ardelean si altele.

Ardeal TV a fost introdus pe frecventa 546 MHz, cea pe care se mai afla canalele Etno TV HD si Taraf TV HD, pe pozitia 134 in judete ca Mehedinti, Neamt sau Valcea.

Tot astazi si tot in grila digitala Digi, postul de televiziune Party Mix SD a fost introdus oficial pe decodoarele RCS & RDS. Party Mix a intrat pe frecventa 530 MHz inca din data de 21 aprilie insa era ascuns (disponibil la scanare doar cu optiunea Alti operatori si fara receptor Digi), astazi a intrat in NIT (pe receptoare).

Party Mix apartine companiei BestMix Media si este un post TV ce difuzeaza muzica de petrecere, avand licenta nationala. Cele doua televiziuni, Ardeal TV si Party Mix, au intrat in format SD.

Ardeal TV este al doilea post de televiziune cu licenta regionala ce a intrat in grila nationala digitala Digi. Primul post cu licenta regionala disponibil la nivel national la Digi a fost TV AS, care a intrat in grila nationala digitala in martie 2021.

In februarie 2022, TV AS a cerut Consilului National al Audiovizualului o licenta nationala. Ultimele modificari facute de operatorul Digi in grila digitala au fost facute in martie cand au intrat posturile Etno TV HD, Taraf TV HD, Rapsodia TV, Moldova TV si LinkPress TV, posturi ce se afla in lista must carry 2022, plus posturile regionale TVR.

Digi Romania este cel mai mare operator de cablu si DTH din tara, avand cel mai mare numar de abonati. Operatorul ofera clientilor sai servicii de cablu TV, internet fix, telefonie fixa, telefonie mobila, internet mobil, energie electrica si televiziune prin satelit.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

32 COMENTARII

    • Party Mix a pus conditii de transmisie si este in must carry. In schimb Realitatea sportiva isi plateste locul in grila si nici nu pune conditii de retransmisie.

  1. De ce nu intra și posturile locale Ploiești TV și Valea Prahovei TV în grila digitală națională Digi??????????????????????????