Detectivul Dalgliesh – sezonul 2 se vede la Epic Drama
Pentru inceputul verii, postul de televiziune Epic Drama a pregatit seriale interesante si captivante. Fanii serialelor cu detectivi au ce urmari pe Epic Drama in acest inceput de vara.

Serialul Grantchester (2015) – revine in grila Epic Drama cu sezonul numarul 4. Serialul este difuzat din 1 iunie, cate un episod nou in fiecare seara de joi, de la ora 22. Actiunea sezonului 4 din are loc in anul 1956, la un an de la plecarea Amandei Hopkins (Morven Christie). Jack Chapman (Nick Brimble) s-a insurat cu doamna Maguire.

Razboiul s-a terminat iar regulile vietii incep sa se schimbe chiar si in casa vicarului Sidney Chambers (James Northon). In acea perioada, vicarul Sidney simte ca nu mai are niciun tel in viata, nu mai are pentru ce lupta pana cand in satul Grantchester isi face aparitia Violet Todd (Simona Brown), o activista care lupta pentru drepturile civile.

Tot in 1956, in Grantchester isi va face aparitia un nou vicar, Will Davenport (Tom Brittney), care ii ia locul lui Sidney.  Will este un om energic, idealist care va fi atras imediat de lumea inspectorului Geordie Keating (Robson Green). Comploturile ucigase si crimele pasionale vor continua sa ii dea batai de cap inspectorului Geordie care va trebui sa se descurce fara vicarul Sidney.

Sezonul 4 al serialului Grantchester are 6 episoade cu o durata medie a fiecarui episod de o ora. Pe IMDb a obtinut nota 7,9.

Detectivul Dalgliesh – sezonul 2 se vede la Epic Drama

Dalgliesh / Detectivul Dalgliesh (2021) – sezonul 2 – din 5 iunie, ora 22. Detectivul Dalgliesh va fi difuzat in fiecare seara de luni, cate un episod nou. Detectivii Dalgliesh (Bertie Carvel) si detectivul Kate Miskin (Carlyss Peer) vor incerca sa rezolve alte 3 cazuri de crima foarte complicate. Primul caz pe care cei doi detectivi trebuie sa il rezolve in acest sezon este despre o tanara gasita moarta.

La inceput, lucrurile par simple insa nu este chiar asa. Al doilea caz este despre uciderea unei avocate care, dupa ce reuseste sa scape un ucigas de inchisoare, la cateva zile este gasita moarta. In timpul anchetei, detectivii vor intra intr-o lume plina de tradari, rivalitati si traume.

In cel de al 3-lea episod, detectivul Dalgliesh va ancheta un caz de crima petrecuta intr-un muzeu celebru. Sezonul doi al serialului Detectivul Dalgliesh are 3 episoade, fiecare episod are durata de doua ore iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Serialul Murdoch Mysteries / Detectivul Murdoch revine in grila canalului Epic Drama din 6 iunie, de la ora 22, cu sezonul 16. Episoadele noului sezon vor fi difuzate in fiecare seara de marti, de la ora 22. Sezonul 16 are 24 de episoade iar pe IMDb a obtinut nota 8,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.