Telespectatorii Filmbox Premium pot vota filmul preferat in fiecare luna, urmand ca filmul respectiv sa poata fi introdus in grila de programe. SPI lanseaza o campanie inedita prin care ofera telespectatorilor posibilitatea de a vota filmul preferat dintr-o lista in fiecare luna, timp de 3 luni. Filmul care va obtine cele mai multe voturi va fi difuzat de Filmbox Premium.

Voturile se vor efectua pe pagina Facebook Filmbox Romania iar luna aceasta vom putea vota pana pe 16 noiembrie 2020. Miercuri, 18 noiembrie, incepand cu orele 21:00, filmul cu cele mai multe voturi va fi difuzat de Filmbox Premium.

Telespectatorii Filmbox Premium pot vota filmul preferat
Mai jos regasim comunicatul remis de SPI catre media-max.ro:

Pentru ca pretuieste alegerile telespectatorilor sai si isi dorește sa le ofere mereru programe pe plac, compania globala de media SPI / FilmBox porneste o campanie inedita in Romania si ii invita pe telespectatori sa aleaga lunar, incepand cu luna aceasta, filmul preferat dintr-o lista scurta. Filmul cu cele mai multe voturi pe pagina de Facebook FilmBox Romania, va fi difuzat apoi pe FilmBox Premium intr-o seara in care grila a prevazut difuzarea productiei alese de telespectatori.

„Vrem sa ducem modul in care raspundem cerintelor telespectatorilor nostri la nivelul urmator”, a spus Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International. „Mereu dorim să includem preferintele celor care consuma conținutul nostru in felul în care proiectam produsele urmatoare, de la grila de programe pana la felul in care interactioneaza oamenii cu aplicatiile noastre.

Prin aceasta campanie vrem sa stabilim o legatura si mai directa cu cei care urmaresc si apreciaza continutul FilmBox Premium, unde difuzam filme noi, de top, cu cei mai populari actori din lume. Faptul ca iti poti alege filmul preferat, intr-o perioada în care nu ai avut prea multe optiuni, e un lucru binevenit: e o recompensa necesara pentru fanii televiziunii noastre”, a adaugat Behar.

Canalele FilmBox au peste 30 de milioane de abonați la nivel mondial, majoritatea in tari din regiunea EMEA. In Romania, Filmbox Premium se poate receptiona in retelele Vodafone (UPC) si Telekom iar pe satelit in retelele Focus Sat si Telekom.

In Romania sunt disponible urmatoarele posturi Filmbox in grilele principalilor operatori de telecomunicatii, dupa cum urmeaza:

 • Filmbox (Vodafone, Telekom cablu si DTH, Orange cablu si DTH, Focus Sat)
 • Filmbox Extra (Vodafone, Orange cablu si DTH, Focus Sat)
 • Filmbox Family (Vodafone, Focus Sat)
 • Filmbox Stars (Vodafone, Focus Sat)

Voi ce parere aveti despre noua campanie Filmbox si despre continutul televiziunii Filmbox Premium?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

 1. Poate , pe viitor , va intra și pe Orange Satelit, deoarece ai au deja 6 posturi de la SPI.

  Posturile FilmBox sunt și la INES .

  FilmBox Extra HD este și la Orange Cablu rețea proprie

  SPI mai deține și alte programe în România , cum ar fi :
  FilmBox Arthouse (INES) ,
  GameToon HD(Ines)
  360 TuneBox (INES) ,
  Erox HD (INES) ,
  DocuBox (SD-Focus , Telekom DTH ; HD-Telekom Cablu, Orange DTH și Cablu , INES)
  Eroxxx (SD-Focus ; HD – Orange Satelit și Cablu, INES)
  FashionBox HD (Orange Satelit și Cablu , INES)
  Timeless Dizi Channel (SD- Telekom DTH ; HD-Vodafone și Telekom Cablu)
  Fast&FunBox HD (Ines)
  FightBox(SD-vodafone, focus , Telekom DTH; HD – Orange Satelit și Cablu, ines , Telekom Cablu)