Oferta Telekom HBO si HBO GO gratuit 12 luni

Oferta Telekom HBO si HBO GO gratuit 12 luni – Telekom lanseaza o noua oferta pentru abonatii noi prin care ofera pachetul HBO si serviciul de streaming online HBO GO gratuite timp de 12 luni.

Oferta este disponibila incepand cu 15 noiembrie 2019 pentru clientii noi Telekom si sunt oferite 12 luni gratuite pentru pachetul HBO si serviciu HBO GO. In plus, se ofera 50% reducere la abonament.

Aceasta oferta poate starni nemultumiri in randul abonatilor vechi Telekom, nu numai ca tarifele au fost majorate din luna octombrie insa au fost eliminate anumite extraoptiuni care erau oferite gratuit abonatilor vechi, extraoptiuni precum HBO, Maxpack sau Midnight. La aproximativ o luna, Telekom vine cu o oferta prin care ofera HBO si HBO GO gratuite timp de 1 an, alaturi de o reducere de 50% a abonamentului timp de 6 luni.

In plus, Telekom ofera si smartphone-uri la 0 euro la portarea numarului de telefon din alta retea, impreuna cu abonamente care incep de la 10 euro. Smartphone-urile care se ofera in aceste conditii sunt Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei P Smart Z, Huawei P30 Lite. La fiecare oferta de abonament + telefon din promotie, se ofera voucher de 100 euro pentru zborurile Blue Air valabile pana la 24 octombrie 2019.

Oferta Telekom HBO si HBO GO gratuit 12 luni

In concluzie, Telekom vine cu o noua oferta foarte avantajoasa pentru abonatii noi prin care avem urmatoarele beneficii:
-HBO si HBO GO gratuit timp de 12 luni;
-6 luni de abonament reduse 50%;
-telefoane mobile cu 0 euro la portarea unui numar de telefon din alta retea, cu abonamente de la 10 euro;
-voucher Blue Air de 100 euro pentru fiecare oferta de abonament + telefon care se incadreaza la aceasta promotie;

In cadrul comunicatului remis catre Media-Max.ro de catre Telekom, sunt promovate in continuare abonamentele Mobil Nelimitat, care au ajuns in prezent la 100.000 de utilizatori in termen de 4 luni de la lansare si serviciul Telekom Smart Wifi, 40% dintre vanzarile de internet fix din luna octombrie reprezentant vanzari Smart Wifi.

Oferta prezentata este disponibila in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019. Voi ce parere aveti despre noua oferta lansata de Telekom incepand cu 15 noiembrie 2019? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • La niciun operator nu sunt posturile HBO in grila fara plata unei extraoptiuni separate, deoarece aceste posturi costa destul de mult, fiind canale premium. Deci, nu se va intampla ceea ce scrii tu.

  1. Numai sa nu be fraiereasca, să ni-l dea 2-3 luni, apoi din martie iar să scumpească abonamentele (pe motiv(găsește Telekom unul), Și iar rămânem fără Hbo