Arta Crimei – serial francez pe TVR 1
TVR 1 va difuza un nou serial francez politist numit Arta Crimei (L’art du Crime / Art of Crime – 2017).

Rezumat serial (synopsis) Arta Crimei
Serialul Arta Crimei este un serial politist in care Antoine Verlay (Nicolas Gob), un politist foarte bun dar strain in ceea ce priveste arta, face echipa cu Florence Chassagne (Eléonore Bernheim), o renumita istorica de arta pentru investigarea unor infractiuni.

Productia este creata de Angèle Herry-Leclerc si Pierre-Yves Mora, ambii au colaborat in alte productii precum Les bleus: premiers pas dans la police (2006) si Nina (2015). Serialul a fost difuzat in Franta pe postul France 2.

Din distributia serialului Arta Crimei fac parte actorii Nicolas Gob (What Love Means – 2008), Eléonore Bernheim, Benjamin Egner (Les Dames – 2010), Philippe Duclos (Spiral – 2005), Farida Rahouadj, Ambroise Sabbagh sau Emmanuel Noblet.

Cate episoade are serialul Arta Crimei?
Acest serial a fost lansat in perioada 2017-2019, are trei sezoane insumand 14 episoade (primele doua sezoane au cate 6 episoade iar al treilea sezon are doar doua episoade). Pe IMDB, a obtinut nota 7 din 311 recenzii.

Arta Crimei – sezonul 4
Serialul francez a fost reinnoit pentru un al 4-lea sezon care, asemenea sezonului 3, va avea tot doua episoade, urmand sa fie lansate anul acesta.

Premiera serialului Arta Crimei va fi pe 15 februarie 2021, urmand sa fie difuzat pe TVR 1 de luni pana vineri de la ora 18:30. Serialul va inlocui Bibliotecarii (The Librarians – 2013), aflat la ultimul sezon (sezonul 4). Ultimul episod al serialului Bibliotecarii va fi difuzat de TVR 1 vineri, 12 februarie, de la ora 18:30.

Arta Crimei – serial francez pe TVR 1

TVR 1 continua sa aduca seriale din diferite regiuni, in prezent difuzeaza serialele din SUA (Bibliotecarii), Coreea de Sud (Furtuna la palat, in prezent este unul dintre cele mai apreciate seriale difuzate de TVR 1) sau Islanda (Fantomele Fiordului).

Un alt serial foarte apreciat si difuzat de Televiziunea Romana pe al doilea program este serialul italian Hotel Imperial, un remake al serialului spaniol de succes, Gran Hotel. Antena 1 difuzeaza, de asemenea, Grand Hotel, un remake din SUA dupa acelasi serial spaniol.

Update 30.04.2022: Arta crimei va fi redifuzat de TVR 1 din 8 mai, in fiecare duminica, de la ora 14:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.