Ascensiunea Imperiilor: Otomanii – sezonul 2 Netflix
Platforma de streaming Netflix va pune la dispozitia abonatilor sai sezonul doi al documentarului Rise of Empires: Ottoman / Ascensiunea Imperiilor: Otomanii (2022). Sezonul doi al acestui serial documentar va fi disponibil din 29 decembrie si se va numi Mehmed VS Dracula.

Primul sezon al serialului documentar Ascensiunea Imperiilor: Otomanii a fost facut in 2020 in Turcia si a avut ca punct de plecare inceputul domniei sultanului Mohamed al II-lea, mai exact tineretea lui si cum a cucerit el Constantinopolul. Cine doreste si nu a vazut inca primul sezon, acesta este disponibil si in acest moment pe Netflix.

La fel ca in primul sezon, seria documentara este foarte bine realizata avand la baza o documentare excelenta si fiind o combinatie intre documentar si serial pentru ca multe din intamplarile istorice sunt reconstituite exact cum sunt mentionate in cartile de istorie. In acest serial sunt prezente si interviuri cu specialisti in istorie.

Asa cum spune si subtitlul documentarului sezonului II, Mehmed VS Dracula se va concentra pe confruntrarea dintre Mohamed si Vlad Tepes. Cei doi domnitori s-au infruntat la Targoviste in 1462 atunci cand sultanul Mohamed era in plina ascensiune si cucerea teritorii dupa teritorii.

Serialul documentar are in distributie unii dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori turci, atat in Turcia cat si in Romania. Acestia au jucat in seriale vizionate in Romania. Tuba Buykustun o interpreteaza pe Mara Brankovic, a jucat in Iubire si Razbunare (Happy Channel) sau Un alt sine (Netflix).

Ascensiunea Imperiilor: Otomanii – sezonul 2 Netflix

Birkan Sokullu a jucat in Dragoste si in razboi (Kanal D). Selim Bayraktar a avut roluri in Suleyman Magnificul (Kanal D) sau Razbunare pe tocuri (Acasa). Damla Sonmez a jucat in Lupta rozelor sau Legea familiei. In rolul lui Vlad Tepes, telespectatorii il vor vedea pe actorul roman Daniel Nuta, care a jucat in Adela.

Sezonul doi al serialului documentar Ascensiunea imperiilor: Otomanii / Dracula VS Mehmed al II-lea are 6 episoade, fiecare episod avand durata medie de 44 de minute. Pe IMDB a obtinut nota 7,9.

Netflix este cea mai populara platforma din intreaga lume si ofera abonatilor sai un continut diversificat de filme, seriale si documentare atat originale cat si sublicentiate de la alti producatori.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU