Asia Express devine America Express in sezonul 5
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat ieri, 16 mai, ca sezonul 5 al emisiunii Asia Express va aduce cea mai importanta schimbare din istoria emisiunii. Marea schimbare o reprezinta schimbarea numelui, nu se va mai numi Asia Express ci America Express.

Viitorii concurenti ai emisiunii America Express vor parcurge urmatorul traseu care cuprinde tarile Mexic, Guatemala si Columbia. Romania este a doua tara care schimba traseul initial al emisiunii, adica nu mai filmeaza in Asia ci in America. Prima tara care a anuntat schimbarea initiala a traseului a fost Italia.

In Romania, America Express este produsa de Mona Segal, care a devenit cunoscuta pentru producerea mai multor seriale romanesti de tip telenovele. Se pare ca sezonul 5 al emisiunii va fi prezentat tot de Irina Fodor, care a insotit concurentii in Asia si in sezonul 4.

Initial circulau zvonuri prin presa scrisa si online ca fosta prezentatoare Gina Pistol ar reveni la pupitrul emisiunii. Co-prezentatorii America Express vor fi tot Oase si Marius Damian.

Asia Express devine America Express in sezonul 5
Inca nu se stie sigur cine vor fi concurentii acestui sezon insa se vehiculeaza cateva nume de vedete, printre care vom enumera:

  • Catalin Bordea si Cosmin Nedelcu (care participa deja la alte proiecte ale postului Antena 1).
  • Andreea Balan si Andreea Antonescu. Andreea Balan a declarat ca ar fi acceptat oferta Antenei 1 pentru participarea ei intr-un nou proiect al postului, ea este jurat in emisiunea Te cunosc de undeva!. Andreea Antonescu a mai participat  la diferite proiecte TV cum ar fi: Ferma Vedetelor (difuzata pe Pro TV) si in emisiunea Survivor difuzata in trecut de Kanal D Romania.
  • Sore Mihalache si Jean Gavril ar mai figura printre potentialii concurenti. Reamintim ca Sore si Jean Gavril au participat la alt proiect Antena 1, Dancing on Ice, pe care l-au si castigat.

Antena 1 apartine companiei Intact Media si are licenta de post generalist. Pe Antena 1 putem urmari urmatoarele seriale si emisiuni: Adela, Te cunosc de undeva!, Insula iubirii si multe alte emisiuni. Antena 1 se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.