Primetime Emmys Awards – E!
In acest articol vom detalia cateva emisiuni din programul postului E! Entertainment, unul dintre posturile lifestyle ce se receptioneaza in tara noastra.

E! News: Daily Pop – de marti pana sambata, de la ora 13. Aceasta emisiune este prezentata de Liliana Vasquez, Victor Cruz si Scott Tweedie si va aduce cele mai proaspete informatii din lumea mondena, interviuri cu cele mai indragite vedete de peste ocean.

Nightly Pop – de miercuri pana sambata, de la ora 00. In aceasta emisiune aflam toate informatiile din lumea divertismentului de la Hollywood. Stirile sunt prezentate intr-un mod nonconformist, fara filtru, fara perdea, nu iarta nimic, ne informeaza chiar si despre scanalurile din lumea filmului. In aceasta emisiune ne sunt prezentate cele mai interesante stiri de pe postul E! Entertainment.

Botched – in fiecare duminica de la ora 22. Emisiunea Botched  a ajuns la sezonul cu numarul 7. In aceasta emisiune, unii dintre cei mai renumiti chirurgi esteticieni, Terry Dubrow si Nassif, realizeaza cele mai grele operatii estetice. Cei 2 doctori repara ceea ce unii cred ca este greu de reparat.

Cea mai interesanta gala a modei se vede in direct la E!, evenimentul se numeste Met Gala 2021: Live from E! – Marti, 14 septembrie, de la ora 21. Evenimentele de la aceasta gala a modei ne sunt prezentate de: Karamo, Zanna Roberts Rassi, Nina Parker, Brad Goreski, Naz Perez, Phillip Picardi si June Ambrose.

Reality’s Ultimate Countdown: Botched – 19 septembrie, de la ora 22. Aceasta emisiune ne reaminteste cele mai bune momente ale celor mai interesante emisiuni din programul E!. Pe 19 septembrie, ora 22, vom vedea in cadrul acestei emisiuni cele mai grele 20 de  operatii facute de cei 2 chirurgi esteticeni din cadrul emisiunii Botched.

Primetime Emmys Awards – E!

Primetime Emmys Awards 2021: Live E! – 19 septembrie, ora 01, in reluare luni, 20 septembrie, ora 21. Aceasta gala prezinta cele mai ravnite premii din industria televiziunii. Vom urmari cum starurile din aceasta industrie vor defila pe covorul rosu. Va fi o noapte de neuitat si de neratat cu cele mai bune momente pe care aceasta industrie le are de oferit. Cateva informatii despre aceasta gala din 2021: Este a 73-a editie a galei Primetime Emmys Award. In aceasta editie vor fi prezentate cele mai bune emisiuni, filme si seriale  din primetime din SUA de la 1 iunie 2020 pana la 31 mai 2021. Gala se va desfasura in Los Angeles (orasul ingerilor).

La aceasta gala participa cele mai renumite retele cu programele lor. Cateva dintre aceste retele sunt prezente si la noi, cum ar fi Netflix, HBO GO, Prime Video. Reteaua cu cele mai multe nominalizari este Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.