Orange va mari preturile abonamentelor de televiziune si telefonie mobila

Compania Orange va mari pretul abonamentelor de televiziune si telefonie mobila, Orange fiind una din putinele companii importante de telecomunicatii care inca nu majorasera preturile abonamentelor.

Orange va majora pretul abonamentelor de televiziune prin satelit (DTH) si telefonie mobila dupa cum urmeaza:

 • Local HD: de la 28 lei -> 31 lei;
 • World HD: de la 38 lei -> 42 lei;
 • Family HD: de la 47 lei -> 53 lei;
 • telefonie mobila: abonamentele se maresc cu 1 euro/luna;

Orange va mari preturile abonamentelor de televiziune si telefonie mobila

In ceea ce priveste abonamentele de telefonie mobila, abonamentele Orange Me vor avea urmatoarele preturi (noile preturi deja sunt afisate pe site-ul Orange):

 • Orange Me Start 9 – 9 euro pe luna;
 • Orange Me Start 14 – 14 euro pe luna;
 • Orange Me Start 19 – 19 euro pe luna;

Preturile abonamentelor de telefonie mobila sunt majorate de astazi, 4 aprilie 2019, urmand ca preturile abonamentelor de televiziune sa fie majorate in curand (vom reveni cu data exacta cand vor fi majorate abonamentele de televiziune). Motivul maririi preturilor ar fi taxa de lacomie impusa de catre guvern operatorilor de telecomunicatii din Romania. Conform informatiilor obtinute pana in acest moment, pretul abonamentelor de televiziune prin cablu nu ar fi majorate.

Orange se alatura operatorilor care deja au majorat preturile serviciilor furnizate, unii operatori marind preturile de mai multe ori in decursul ultimului an. Operatorii care au marit deja preturile sunt: Digi (RCS – RDS), Telekom, UPC si Akta, urmand sa li se alature si Vodafone (vom publica un articol separat in acest sens).

Orange va mari preturile abonamentelor de televiziune si telefonie mobila

Orange Romania este compania cu cele mai mari viteze din Romania pentru internetul fix si internetul mobil in perioada ianuarie – iunie 2018 conform datelor colectate de catre Netograf.ro. In al treilea trimestru al anului 2018, Orange avea aproximativ 11 milioane de abonati tv, pentru servicii fixe si servicii mobile.

Voi ce parere aveti despre majorarea preturilor abonamentelor de telefonie mobila si televiziune in reteaua Orange? Multumiri colegului Bebe pentru contributie;

Update 05.04.2019: Orange mareste si abonamentele de televiziune prin cablu cu 2 euro pe luna dupa cum urmeaza:

 • Entry: de la 6 euro -> 8 euro;
 • Explore: de la 8 euro -> 10 euro;
 • Global: de la 10 euro -> 12 euro;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

 1. am un abonament TV orange cu 3 lisaivare si mia fost marit abonamentul fara sa fiu instiintat nici prin mediul online nici prin posta si nu sunt deacord cu programele introdose daca nu luati masuri de remediere renunt la abonament va multumesc astept raspuns.

  • Cei de la Orange trimit de obicei informari prin e-mail, prin scrisoare acasa sau prin mesaj pe decodor. Daca sustineti ca nu ati primit, faceti o sesizare la Orange.

 2. Buna ziua!
  Intru-cat nu am reusit sa iau legatura prin telefon cu Dvs, va rog cu deosebita stima urmatoarele: din luna iulie, am inteles ca s-a marit taxa lunara la internet orange, pe care consider ca nu este legala, de la 25,00lei la 44,00 lei, dupa ce am achita suma de 44,70 lei, pe data de 7 iulie 2019, am fost anuntata, ca am consumat spatiul dat. Intru-cat, sun un pesionar cu venituri mic, nu pot permita aceasta suma. Dealtfel, cand se modifica un contract, trebuie sa fie de acord ambele parti. Va rog sa ma contactati la nu marul meu de telefon 07******, ca sa clarificam situatia, altfel sunt nevoita sa ma adresez la Oficiul pentru protectia consumatorului. Cu stima, Margit, Miercurea-Ciuc, str.*

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Orange, doar oferim informatii.
   Nu cred ca abonamentul a fost marit de la 25 la 44 lei, va recomand sa sunati la relatii cu clientii Orange (la numarul 300, apelabil din reteaua mobila Orange) pentru a clarifica situatia si pentru a vi se detalia factura.

 3. Orange a marit pretul la abonamente tv cablu cu 2 euro. Sursa Grup HD Satelit si saitul orange tv. ro Analog Entry de la 6 euro la 8 euro Explorar de la 8 la 10 euro si global de la 10 la 12 euro.

   • Local a fost 5 euro cu reducere adică 23.5 lei. Acum fără reducere e 28 deci practic 1 euro în plus. Azi au schimbat prețurile pe site. Uite astea sunt cele vechi 🙂 i.imgur.com/GaBrFtt.png

    • DJ eu inteleg ce spui dar adevaratele mariri or sa fie cele scrise in material adica cel mai mic abonament 31 de lei. Ai putina rabdare si ai sa vezi.

 4. Eu unu sunt multumit de ei am si Digi Cablu Digital si Orange Satelit! de Orange Satelit sunt multumit din toate punctele de vedere o grila de programe Ok calitatea canalelelor SD si HD foarte buna plus multe canale HD etc!