Astrid si Raphaelle sezonul 4 / Makari: Misterele Siciliei – sezonul 2 – DIVA
In luna ianuarie, la Diva revin cu sezoane noi doua seriale politiste interesante. In acest material vom detalia aceste seriale.

Astrid si Raphaelle (2019) – sezonul 4 este ultimul, din 8 ianuarie, de la ora 20, in fiecare seara de luni. Colaborarea de succes dintre Astrid (Sara Mortensen), o femeie cu autism dar cu o memorie incredibila si politista Raphaelle (Lola Dewaere) continua si in sezonul 4.

Aceasta colaborare neobisnuita dintre o politista si o femeie cu autism are loc in Paris. In sezonul 4, Astrid si Raphaelle investigheaza cazuri din ce in ce mai complicate si diverse, cum ar fi: furtul unui diamant de la o expozitie, incendierea unui iranian si asasinarea unui criminal in serie sunt cateva cazuri ce vor fi rezolvate de cele doua femei in sezonul 4 al serialului franco belgian.

Serialul Astrid si Raphaelle a fost lansat in Belgia in 2019. Sezonul 4 are 8 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 55 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8.

Al doilea serial politist care va continua cu un nou sezon in ianuarie pe Diva este serialul italian Makari: Misterele Siciliei. Sezonul 2 al serialului Makari: Misterele Siciliei va incepe pe Diva din 10 ianuarie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 20. Serialul este facut dupa  romanele Makari scrise de Gaetano Savatteri.

Astrid si Raphaelle sezonul 4 / Makari: Misterele Siciliei – sezonul 2 – DIVA

Makari este un orasel sicilian care este considerat de Saverio Lamana (Claudio Gioe) un orasel linistit unde se muta dupa ce ramane somer. Saverio afla imediat ca oraselul Makari nu este chiar asa de linistit cum credea el. Dupa cum stim din primul sezon al serialului, Saverio incepe sa investigheze cazuri de crime si morti suspecte.

Primul sezon al serialului italian a fost difuzat de Diva in mai 2022. In sezonul doi, Saverio va investiga diferite cazuri din ce in ce mai complicate, cum ar fi moartea suspecta a unui arhitect, in episoadele 2 si 3 Saverio ancheteaza posibila implicare a mafiei siciliene in moartea suspecta a unuia dintre sefii campaniei de modernizare a insulei.

Sezonul doi al serialului Makari: Misterele Siciliei are 3 episoade, durata fiecarui episod este de o ora si 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.
Reamintim ca Diva a inceput difuzarea serialului Sullivan’s Crossing din 2 ianuarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.