Asus N551JK-CN104D – Un laptop excepțional cu carcasă din aluminiu.

Cu un design uimitor, laptopul Asus N551JK-CN104D reușește să impresioneze pasionații și nu numai. Carcasa de aluminiu îl transformă într-un laptop elegant dar și rezistent. Practic, se combină utilul cu plăcutul.

Nu numai design-ul este un punct forte al acestui laptop ci și performanțele tehnice. Tehnologia cu care este echipat, poate susține cu brio absolut orice joc existent la ultra-high. Acest aspect este destul de important pentru gameri.

Laptopul este echipat cu un procesor Intel® CoreTM i7 ce are o frecvență de 2500 Mhz (3500 Mhz în Turbo Boost). Procesorul mai are un cache de 6144 KB susținută de cele 4 nuclee fizice.

Procesorul mai este echipat și cu un accelerator grafic Intel HD Graphics pentru a ajuta laptopul să obțină o autonomie mult mai mare. Practic, atunci când este nevoie, procesorul face „switch” între placa video dedicată și cea integrată.

Tot ca un plus imens pentru laptopul Asus N551JK-CN104D este memoria ram de 16 GB. Că tot vorbim de memorie, trebuie specificat și SSD-ul de 256 de GB.

Să trecem la lucruri mult mai serioase. Placa video este un GTX 850M de la Nvidia ce are o capacitate de 4096 MB. Fiind pe 128 Biți, placa susține absolut orice joc prezent la capacitate maximă. Din pacate placa folosește GDDR3 și nu GDDR 5 așa cum era de așteptat.

Alte funcții importante:

  • Display LED cu anti-glare și design ultra slim
  • o rezoluție maximă de 1920 x 1080
  • Camera web HD
  • Tehnologie Sonic Master
  • 3 sloturi USB 3.0
  • Baterie Li-Ion cu 6 celule
  • Tastatura iluminată

Deși laptopul se ridica la niveluri înalte, prețul acestuia este destul de piperat. Totuși cu siguranță investiția merită fiindcă  Asus N551JK-CN104D va fi mult timp de acum înainte în top.
Laptopul poate fi achiziționat la prețul de 4.79999 Lei.

Mai multe detalii găsiți dând click pe butonul de mai jos.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII