Atomic TV, o posibila relansare?
Pe pagina Facebook Atomic TV a aparut astazi postarea conform careia se pregateste lansarea televiziunilor Atomic TV, iDracula TV si Music Television. In spatele acestei initiative pare sa fie compania numita Soni Media (conform listafirme.ro, compania nu este inregistrata in Romania), controlata de omul de afaceri Nicolae (Nic) Serbu, detinatorul bradului Atomic in Romania.

Pe aceeasi pagina Facebook Atomic TV a fost mentionat ca se incearca (cel putin) lansarea postului Atomic TV pana la finalul anului 2020. In 2004, Nicolae Serbu a obtinut drepturile postului Atomic TV in urma unui proces castigat in instanta. In acelasi an, Atomic TV a fost redenumit TV K Lumea iar ulterior (in anul 2006) a fost redenumit Kiss TV, televiziune muzicala care emite si in prezent.

Atomic TV, o posibila relansare?
Nicolae Serbu detine mai multe firme printre care SC Bucharest Grand Prix SRL (implicat in organizarea unor evenimente auto), SC iDracula Restaurant Medieval SRL, SC iDracula Old Town SRL si altele. In 2010 s-a incris in partidul PRM impreuna cu Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Desi in imaginea publicata pe pagina Facebook Atomic TV figureaza si sigla MTV, nu exista detalii privind situatia posibilitatii de a lansa postul Music Television. MTV Romania a fost inchis in primul trimestru al anului trecut, fiind in portofoliul Pro TV in acea perioada.

Momentan, acestea sunt informatiile disponibile despre posibilitatea de lansare a posturilor Atomic TV, iDracula TV si Music Television, vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare in acest sens.

In mediul online au aparut informatii despre posibila relansare a postului Atomic TV inca din 2016, astfel incat este posibil sa nu vedem acest post pe „micile ecrane” in viitorul apropiat.

Voi ce parere aveti despre posibilitatea relansarii postului Atomic TV si in ce conditii credeti ca se va realiza acest lucru?
Sursa foto: Pagina Facebook Atomic TV

Update: Conform informatiilor publicate pe pagina Facebook, pe Atomic TV vom putea viziona programe romanesti, videoclipuri si emisiuni in proportie de 80%, bazate pe muzica anilor 2000-2012 iar 20% alte programe. MTV va avea in grila 70% continut international si 30% continut romanesc. Despre iDracula TV nu au fost oferite detalii insa va fi ceva ce nu se poate vedea in prezent pe celelalte posturi TV;

Update 28.09.2021: Televiziunea Atomic TV a primit astazi licenta audiovizuala din partea CNA; Exista acord de principiu pentru retransmisie din partea companiei iNES Group;

Update 07.10.2021: Atomic TV va incepe emisia pana pe 1 noiembrie, conform reprezentantilor;

Update 20.11.2021: Atomic TV a inceput sa emita online;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

 1. Cei de la Atomic au anunțat grila de programe pentru Atomic Classic

  07:00-07:10 Reflector
  07:10-09:00 Mic dejun pe portativ
  09:00-09:10 Reflector
  09:10-11:00 Academia Atomic
  11:00-11:10 Reflector
  11:10-15:00 Votează cu inima!
  15:00-15:10 Reflector
  15:10-19:00 Risma Atomic
  19:00-19:10 Reflector
  19:10-20:00 Profii
  20:00-21:00 Top de Top 16
  21:00-00:00 Forum Atomic
  00:00-00:10 Reflector
  00:10-07:00 Generatia Atomic

 2. Am intrat pe pagina celor de la Atomic și se pare că și-au făcut studio , și precizează la o postare despre o apartenență la un grup media .

  CITEZ: ,,Apartenența la un grup media consacrat, va face ca Atomic TV sa fie mai mult decat a fost odata, mai iubit si mai urmarit. Mult a trecut, putin a mai rămas. 🇹🇩🌎🇹🇩”

  Sunt curios ce vor face până la urmă. Ei au zis ca vor să lanseze 4 posturi
  3 de muzică: Atomic Classic , Atomic Fresh , Music Television TV
  1 post cu domeniu necunoscut: IDracula

 3. Bună seara!

  Conform ultimelor informații postat pe pagina Atomic TV , se vor lansa două posturi cu denumirea de Atomic :

  Atomic Classic (cu muzică 80% din anii 2000-2012 și muzică din 2012-prezent 20%)

  și

  Atomic Fresh , dedicat tinerilor , cu melodii noi , majoritatea Românești (va fi în genul posturilor Kiss TV și Zu TV)

  Se dorește lansarea celor două programe în primele două luni are anului 2021 .

  Despre celelalte 2 , adică MTV Music Television și IDracula , nu au precizat nimic.

 4. Pe pagina Atomic TV , la acea postarea , a întrebat cineva dacă Atomic TV va intra la Orange Cablu , iar ei au zis că va intra cu siguranță .
  La Digi au zis că nu știu dacă vor intră

  • Cred ca este totusi devreme sa stim la ce operatori va intra, domnul Serbu este destul de increzator in ceea ce priveste lansarea noilor posturi, sa speram ca se va concretiza ceva.

  • V-a intra și la Telekom? Eu nu mă abonez la Telekom deoarece mă sună ăștia mereu pentru abonament. Eu mă abonez în curând la DIGI (RCS & RDS).

   • Daca se va lansa, va intra probabil la majoritatea operatorilor insa este prea devreme sa cunoastem aceste detalii cat timp mai este foarte mult timp pana la posibila lansare a postului. Detinatorul brandului Atomic a specificat ca se incearca lansarea pana la finalul anului.

   • Da, cei de la Telekom sunt extrem de antipatici. M-au zapacit cu telefoane de ziua mea de nume de cate ori dormeam obosit de la munca. Am raspuns eventual si era un tip care tot incerca sa-mi traga teapa cu oferte de tot *****. Dupa conversatie nu am inchis telefonul si dupa o vreme m-a injurat foarte urat xD

 5. Conform informatiilor publicate pe pagina Facebook, pe Atomic TV vom putea viziona programe romanesti, videoclipuri si emisiuni in proportie de 80%, bazate pe muzica anilor 2000-2012 iar 20% alte programe. MTV va avea in grila 70% continut international si 30% continut romanesc. Despre iDracula TV nu au fost oferite detalii insa va fi ceva ce nu se poate vedea in prezent pe celelalte posturi TV.

   • Singura posibilitate ar fi fost sa ajunga la o intelegere cu ViacomCBS. Resurse are domnul Nicolae Serban insa e destul de devreme, pe pagina Facebook au scris ca spera sa lanseze cel putin Atomic TV pana la finalul anului.

    • Parerea mea e ca , chiar dacă se relansează MTV România , MTV Europe nu cred că va ieși din România , odată ce vor avea conținut diferit ,MTV România dând muzica , iar pe MTV Europe dând destul de rar muzică , și în rest emisiuni , dar e doar o părere .

 6. Soni Media anunță lansarea în curând a trei posturi:1.iDracula tv, 2 . Atomic TV, 3 . music television . găsiți mai multe informații pe Facebook pe pagina Atomic TV.

  • Gasesti in articol, mai sus, informatiile pe care le detinem pana in prezent despre acest subiect. Vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare.