CSI: Vegas – din septembrie la AXN

Postul de televiziune AXN Romania anunta print-un comunicat remis catre media-max.ro ca din 4 septembrie va difuza un nou serial, CSI: Vegas (2021). Serialul va fi difuzat in fiecare seara de luni, de la ora 21.

CSI: Vegas este unul dintre cele mai populare seriale crime drama din intreaga lume. CSI: Vegas este continuarea serialului CSI: Crime si investigatii, unul dintre cele mai vizionate seriale ale secolului 21. CSI: Crime si investigatii a castigat de-a lungul timpului nu mai putin de 68 de premii si 127 de nominalizari, serialul primind 6 trofee Emmy.

CSI: Crime si investigatii a fost difuzat 15 ani continuu. Doi actori care au jucat in CSI: Crime si investigatii revin si in CSI: Vegas, este vorba de William Petersen (Gil Grissom) si  Jorja Fox (Sara Sidle).

Serialul CSI: Vegas urmareste povestea echipei de criminalisti din Las Vegas. Echipa de criminalisti trebuie sa faca tot posibilul pentru a impiedica un dezastru. Gill si Sara, alaturi de grupul de investigatori, vor fi coordonati de Maxine Roby (Paula Newsome), o politista experimentata si puternica. Investigatorii din Las Vegas sunt nevoiti sa ii impiedice pe cei mai periculosi criminali din Las Vegas condamnati in inchisoare.

Gill, Sara si Maxine trebuie sa isi foloseasca abilitatile pentru a rezolva cele mai dificile cazuri de crima. O data cu intoarcerea lui Gill in Las Vegas, pe Sara si Gill ii asteapta adevarate aventuri. Personajele din CSI: Vegas vor trece in primul sezon de la prietenie si iubire la rivalitate intr-un mod captivant si spectaculos.

CSI: Vegas – din septembrie la AXN

Producatorul exclusiv al serialului, Jerry Bruckheimer, a declarat ca este incantat sa readuca franciza CSI tuturor fanilor care au fost loiali. Aventura CSI a inceput acum 20 de ani in Las Vegas si faptul ca dupa 20 de ani se reintorc tot in Las Vegas face ca noua productie sa fie speciala.

Distributia serialului CSI: Vegas este una de exceptie, ii amintim pe Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon si Mel Rodrigues. Serialul CSI: Vegas este facut pentru studiourile CBS Studios cu Jason Tracey (Elementari, Sherloock Holmes si Dr Watson) ca producator exclusiv. Jerry Bruckheimer este cel care a creat Piratii din Caraibe si Top Gun.

Echipa de productie mai este compusa din Jonathan Littman (Lucifer), Anthony Zuiker (CSI: Miami, CSI: New York) si Uta Bresewitz (director de imagine premiat cu Emmy). CSI: Vegas are 2 sezoane cu un total de 32 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.