ATV Maghiar si M2 Hungaria au iesit din grila neoficiala Digi
In acest material vom detalia cateva informatii noi despre operatorul de cablu si dth cu cei mai multi abonati in Romania, Digi, care vine cu cateva noutati.

De ieri, 16 mai, RCS & RDS (Digi) a eliminat din grila digitala neoficiala cele 2 posturi TV maghiare M2 si ATV. Aceste canale nu se aflau in grila nationala Digi insa puteau fi receptionate de abonatii care au tv-uri cu DVB-C incorporat si aveau ca varianta de cautare la provider optiunea Alti operatori.

M2 si ATV se aflau pe frecventa 402 MHz (Bucuresti, Arges, Valcea), frecventa difera de la un judet la altul. Cele doua posturi se receptioneaza in grila digitala Digi doar in zonele in care locuiesc etnici maghiari in Harghita sau Covasna.
ATV si M2 se receptioneaza in continuare si pe DTH Digi in pachetul Maghiar care costa 1.3 lei pe luna.

ATV Maghiar si M2 Hungaria au iesit din grila neoficiala Digi

ATV s-a lansat in Ungaria in 1989 iar in trecut s-a numit Magyar ATV. Se poate receptiona in Romania si Slovacia. Acesta este primul post TV privat lansat in Ungaria. ATV se pot urmari emisiuni de cultura, religie si informatii de interes general pentru publicul maghiar.
Pe ATV se pot vedea emisiuni precum ATV Hirado (stiri), ATV Start (emisiune matinala) sau altele.

M2 este un post TV generalist ce apartine companiei Duna. Programele difuzate pe M2 sunt impartite in doua categorii: pe timpul zilei programele sunt adresate copiilor, difuzandu-se seriale de desene animate dublate in limba maghiara, de la ora 21 programele postului M2 sunt adresate adultilor.

Seara, M2 se numeste M2 Petofi. Televiziunea maghiara M2 a fost lansata in 1971 iar din 2015, pe timpul zilei difuzeaza programe pentru copii.

Digi ofera extraoptiunea 4k gratuita o luna si doua bilete la sferturile Roland Garros

Postul de televiziune Eurosport 4K si operatorul Digi ofera abonatilor RCS & RDS sansa sa castige 2 bilete la sferturile celui mai mare turneu de tenis pe zgura, Roland Garros. Pentru a castiga aceste, bilete abonatii Digi cablu trebuie sa activeze extraoptiunea 4K in perioada 16 – 22 mai.

Pe langa sansa de a castiga aceste 2 bilete, abonatii care activeaza extraoptiunea 4K vor beneficia de prima luna gratuita. Extraoptiunea Digi 4K este oferita la pretul de 5 lei.

Abonatii care au deja activata extraoptiunea Digi 4K pot avea si ei sansa de a castiga 2 bilete la Roland Garros. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe landing page-ul digi.ro/roland-garros-eurosport4k si mai jos pe acea pagina exista un camp unde trebuie completat ID-ul de client Digi, dupa care se selecteaza optiunea Vreau sa particip.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

62 COMENTARII

  1. Vreau să vizionez în continuare M2 și Magyar ATV, eu sunt abonag Digi și locuiesc în județul Prahova., dar din păcate slabe șanse pentru că Digi are nevoie de frecvențe.

  2. M2, Magyar ATV și Slager TV sunt scoase pentru că Digi/RCS & RDS are nevoie de frecvențe., însă în județe precum: Brașov, Maramureș, Timiș, Covasna, Harghita nu sunt scoase.

  3. Nici în Prahova (unde locuiesc eu) nu mai sunt aceste 2 posturi maghiare M2 și Magyar ATV.
    Oare în Brașov (unde locuiesc unele dintre rudele mele) sunt aceste posturi M2 și Magyar ATV în continuare în grila digitală Digi? Sau sunt scoase?

  4. La mine în județul Maramureș cele două canale M2 ȘI MAGYAR ATV încă funcționează nu sunt scoase se văd și se aud.Nu sa scos nimic am 25 de canale în limba maghiară dar nici unul HD

  5. Cele două posturi maghiare M2 și Magyar ATV se recepționează în grila digitală Digi și în Brașov? Sau nu?
    Pentru că în Prahova nu se mai recepționează.

  6. Poate scot și restul posturilor străine, niște starvuri ramase de pe vremea când cablu TV romanesc era la început și nu existau posturi TV românești cu sutele ca în ziua de azi. Cine vrea sa vadă aberațiile alea străine să-și cumpere kit pentru satelit și sa se uite la ele ca sunt la liber. Doar ce este dublat în română sa mai rămână