Strada Sperantei – serial comedie Kanal D
Postul de televiziune Kanal D Romania va difuza din 7 mai un serial romanesc realizat de Toni Grecu si trupa Divertis (in mare parte).

Serialul de comedie se numeste Strada Sperantei si va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, de la ora 20. Strada Sperantei va inlocui in grila Kanal D emisiunea Se striga darul, emisiune prezentata de Gratiela Duban si Mitoseru.

Strada Sperantei spune povestea a trei familii din clase sociale diferite care locuiesc pe strada Sperantei, la case, in spatele unor blocuri. Cele 3 familii sunt:

  • Familia Matache, compusa din Coca (Andreea Doinea) si Nelu (Sorin Parcalab). Ei sunt o familie modesta si locuiesc intr-o casa a bunicilor
  • Familia Teodorescu, compusa din Mia (Monica Anghel) si Viorel (Ovidiu Niculescu). Ei sunt familia din clasa sociala de mijloc
  • Familia Popescu, compusa din Titus (Claudiu Maier) si Denisa (Catalina Grama Jojo). Ei sunt familia din clasa sociala inalta, Titus fiind avocat.

Cele 3 familii trec prin situatii familiare diferite si comice dar un singur lucru au in comun, faptul ca locuiesc pe aceeasi strada. Pe langa acest lucru, ele se vor uni atunci cand un italian, care este agent imobiliar, doreste sa cumpere toata strada Sperantei si sa darame casele.

Toni Grecu a declarat despre serialul Strada Sperantei ca este un proiect interesant si important, la castingul acestui proiect au participat peste 400 de actori. Toni Grecu a mai declarat ca are incredere in distributia acestui proiect si ca toti actorii selectati au o mare experienta in comedii.

Strada Sperantei – serial comedie Kanal D

In Strada Sperantei vom mai vedea si alti actori precum: Diana Dumitrescu (ea a jucat in telenovele difuzate in trecut de postul Acasa; rolul care a propulsat-o pe Diana Dumitrescu a fost cel al Reginei din telenovela cu acelasi nume), Aristita Oprea, Irina Stefan, Lia Sinchevici si altii.

Echipa Divertis, condusa de Toni Grecu, a realizat la finele anului trecut de Craciun si Revelion show-uri speciale difuzate tot de Kanal D, care s-au bucurat de un real succes, inregistrand audiente bune.

De-a lungul timpului, echipa Divertis a realizat emisiuni de comedie pentru diverse posturi TV, printre care amintim: TVR 1, Antena 1 (Happy Show – 2014), Pro TV (Serviciu Roman de Comedie – 2013), chiar si Digi 24 unde au realizat emisiunea Superjurnal in 2015.

Kanal D Romania a mai difuzat seriale de comedie romanesti, cel mai recent numindu-se Moldovenii (2019).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII