Avatar: Ultimul razboinic al aerului – sezonul 2
Netflix a adaugat pe 22 februarie un serial realizat dupa una dintre cele mai bune serii animate difuzate vreodata de Nickelodeon. Avatar: Ultimul razboinic al aerului se poate viziona acum pe Netflix iar fanii se intreaba deja daca vom vedea sezonul 2.

Actiunea se petrece intr-un tinut asiatic destramat de razboi unde anumite persoane pot controla elementele naturii: aerul, apa, pamantul si focul. Aang este Avatarul, singurul capabil sa controleze toate cele 4 elemente si are destinul de a aduce pace lumii, incercand sa opreasca Poporul Focului.

Alaturi de partenerii sai Katara si Sokka, Aang porneste intr-o calatorie pentru a invata sa controleze cele 4 elemente, incercand sa scapte in acelasi timp de Zuko, printul exilat al Poporului Focului, care incearca sa isi recapete onoarea prin capturarea lui Aang.

Rolul principal este interpretat de Gordon Cormier (The Stand – 2020) alaturi de care ii vom vedea pe Kiawentiio (Beans – 2020), Ian Ousley (Cele treisprezece motive – 2017), Dallas Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 2021, Tekken – 2010), Paul Sun-Hyung Lee (a interpretat rolul capitanului Carson Teva in Mandalorianul, Ahsoka si The Book of Boba Fett) sau Daniel Dae Kim (a interpretat rolul lui Jin-Soo Kwon in serialul de mare succes LOST: Naufragiatii).

Avatar: Ultimul razboinic al aerului a primit pana acum recenzii mixte, desi efectele sunt apreciate, multi fani considera ca personajele nu prezinta aceleasi emotii precum in seria animata, in special personajul principal care in loc sa fie prezentat ca un copil inocent, amuzant, care cauta sa se distreze este prezentat ca un razboinic adolescent mult prea serios.

Avatar: Ultimul razboinic al aerului – sezonul 2

Primul sezon are 8 episoade iar pe IMDb a obtinut o nota buna, 7.5 din aproximativ 17.000 de recenzii, avand indicele de popularitate iMDB 36. Pe Netflix, serialul ocupa prima pozitie in topul serialelor vizionate in Romania, fiind urmat de Razboinicul (2019) si miniseria O zi (se mentine in top 10 serii vizionate in Romania).

Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca daca serialul va avea sezonul 2 insa, avand in vedere interesul foarte mare pentru aceasta serie, sunt sanse mari sa vedem cel putin inca un sezon. Acest lucru va depinde si de numarul de persoane care vizioneaza seria dar si de numarul de ore vizionate. Daca vom avea sezonul 2, probabil nu vom vedea episoade noi mai devreme de 2025.

Seria animata Avatar: The Last Airbender este considerata una dintre cele mai bune serii animate din toate timpurile, a castigat un premiu Emmy si ocupa locul 7 in top 250 serii IMDb din toate timpurile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.