Digi a lansat optiunea Factura prin SMS
Cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania vine cu o noua optiune in contul de client al fiecarui abonat. Noua optiune se numeste Factura Digi prin SMS si reprezinta a 4-a metoda prin care un abonat Digi poate primi factura.

Prima metoda de primire a facturii Digi este metoda clasica, factura tiparita pe hartie (aceasta metoda este folosita de un numar redus de clienti Digi). A doua optiune de primire a facturii este Factura electronica, prin aceasta metoda abonatul primeste factura pe email. A treia optiune este metoda primirii facturii prin serviciul WhatsApp.

A patra si ultima optiune prin care un abonat Digi poate primi factura este prin SMS. In acest material vom detalia cum poti activa optiunea primirii facturii Digi prin SMS. Activarea se poate face prin doua variante:

  1. Daca aveti un cont Digi, accesati site-ul digi.ro, intrati in contul de client, accesati sectiunea Facturile mele din dreapta – sus, pe urmatoarea pagigna veti avea doua variante: in stanga sus Activare factura electronica sau a doua varianta Factura prin SMS.
  2. Daca nu aveti cont Digi si vreti totusi sa activati varianta primirii facturii prin SMS atunci sunati la numarul de telefon relatii cu clientii Digi, 0314004414, urmand sa discutati cu un operator. In momentul in care sunteti preluat de catre un operator, mentionati ca doriti sa activati Factura Digi prin SMS, operatorul va cere un numar de telefon pe care veti primi facturile. Pentru confirmarea numarului, veti primi de la Digi un SMS cu un cod de verificare. Acel cod trebuie comunicat catre operatorul Digi. Dupa ce ii spuneti codul operatorului, acesta va confirma activarea cu succes a optiunii.

Digi a lansat optiunea Factura prin SMS

Activand Factura prin SMS veti primi prin SMS lunar un text cu detalii despre factura dvs si un link catre factura in format PDF de unde veti putea descarca usor pe telefon factura Digi.

Digi ofera clientilor sai o gama larga de servicii, cum ar fi: tv prin cablu si satelit, internet fix si mobil, telefonie fixa s mobila si energie electrica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII