Chiar nu merita – serial coreean Netflix
Netflix va lansa un nou serial sud coreean numit Chiar nu merita (So not worth it), o comedie cu cateva scene de drama.

Rezumat serial Chiar nu merita
Serialul pare sa fie primul sitcom sud coreean de pe Netflix si prezinta viata unui grup multicultural dintr-un camin al unei universitati din Seoul. Se Wan este o asistenta universitara care este responsabila de camin iar Jamie este un student nou din Statele Unite ale Americii. Sam este fiul presedintelui unui lant important de restaurante iar acesta a crescut in Australia. Minnie este o studenta din Thailanda cu multe fantezii obtinute in productiilor k-drama iar Hyun Min este un coreean care nu reuseste sa se cazeze in camin si este nevoit sa faca naveta in fiecare zi, timp de 5 ore.

In serial putem vedea actori precum Se-wan Park (No mercy – 2019, Radiant Office – 2017), Hyun-min Han (The Return of Superman – 2013), Hyeon-jun Shin (Guns & Talks – 2001), Minnie Nicha Yontararak sau Youngjae (Dream Knight – 2015). Minnie Nicha Yontararak si Youngjae sunt cantareti cunoscuti in tarile natale (Thailanda si Coreea de Sud).

Chiar nu merita – serial coreean Netflix
Data lansarii serialului Chiar nu merita la nivel global pe Netflix este 18 iunie 2021.
Nu avem inca informatii despre numarul episoadelor primului sezon insa vom actualiza acest articol.

Spuma creatorilor japonezi – Netflix
O alta productie pregatita de Netflix este comedia Spuma creatorilor japonezi (Creator’s File: Gold) in care comedianul Ryuji Akiyama (Chromartie High – The Movie – 2005) satirizeaza creatorii din Japonia. Aceasta serie va fi disponibila pe Netflix din 3 iunie.

Netflix lanseaza din ce in ce mai multe seriale sud coreene, printre ultimele productii adaugate pe platforma online putem mentiona:

 • Imi pare bine sa ma cunosc (pe IMDB a obtinut nota 7.2 din 255 de recenzii)
 • Dragoste, casatorie si divort (pe IMDB a obtinut nota 6.1 din 153 de recenzii)
 • Sisif (nota 7.1 din aproximativ 1.900 de recenzii)
 • O dragoste ca-n povesti (nota 7.4 din 397)

Voi ce parere aveti despre serialele coreene disponibile pe Netflix?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. Serios acum, 80% din postări sunt despre seriale care apar. Îmi e foarte greu să urmăresc știrile interesante pentru care intram pe acest site.

  • Salut,
   Iti multumim pentru feedback.
   Se posteaza mai mult despre seriale in aceasta perioada deoarece nu prea mai sunt subiecte de interes pe partea telecomunicatiilor. Concentrarea noastra pe telecomunicatii este in continuare la fel de mare insa in ultimele luni au fost destul de putine subiecte de interes.
   Noi incercam sa facem si una si alta deoarece sunt persoane interesate si de ultimele seriale/emisiuni.