Aventura strigati ura / Lucruri simple
Platforma de streaming Voyo a inceput sa puna la dispozitia abonatilor sai continut original si exclusiv disponibil doar pe platforma online. De la lansarea sa pe piata din Romania, Voyo ofera abonatilor posibilitatea de a urmari anumite emisiuni de pe posturile Pro, inregistrate sau excluziv cu o zi inainte ca aceste emisiuni sa fie difuzate pe posturile TV.

Incepand cu aceasta luna, reprezentantii Pro TV si Voyo au anuntat ca vor adauga pe platforma si continut original, nu numai preluari de continut de pe posturile TV ale trustului. In acest articol vom detalia primele emisiuni originale Voyo. sub umbrela Voyo Original.

Iata cateva emisiuni originale Voyo disponibile online:

The Wrong Podcast. Aceasta emisiune este realizata de actorul Alex Bogdan. The Wrong Podcast este disponibil pe Voyo din data de 18 februarie, primul invitat al emisiunii a fost vloggerul Selly care a avut o intalnire fata in fata cu Radu Beligan (interpretat de Alex Bogdan).

In fiecare editie, Alex Bogdan se va deghiza in cate o personalitate si va discuta cu invitatul/invitatii sai diferite subiecte actuale dar intr-un mod comic, umoristic.

Alex Bogdan s-a facut cunoscut publicului telespectator din Romania cu ajutorul emisiunii Mondenii. A interpretat in cadrul emisiunii Mondenii personalitati ca Vadim Tudor sau fostul Presedinte Traian Basescu. The Wrong Podcast este o emisiune saptamanala care va fi pusa pe platforma vinerea, de la ora 21.

Aventura strigati ura / Lucruri simple – exclusiv pe Voyo

O alta emisiune originala Voyo este Aventura, strigati ura!. Aceasta emisiune este realizata de Speak si Stefania. Abonatii Voyo vor vedea reportaje facute de cei doi in vacantele lor din Dubai, Jakarta, Bali si alte locuri pe care Speak si Stefania le-au vizitat. Cei doi sunt influenceri, fiecare avand peste 1 milion de fani pe retelele de socializare.
Emisiunea Aventura, strigati ura! este disponibila pe Voyo de marti pana vineri, de la ora 20.

Aventura, strigati ura! se poate vedea si la TV pe Pro 2 din 5 martie, in reluare, sambata si duminica de la ora 23:00.

O alta productie originala Voyo este podcastul facut de Horia Brenciu numit Lucruri simple si este disponibila de vineri, 25 februarie. Primul invitat al podcastului Lucruri simple este cantaretul Smiley. Podcastul va avea cate o editie saptamanala in cursul zilei de vineri.

Platforma Voyo a fost lansata in 2011 iar pretul abonamentului lunar este de 4 Euro, insa persoanele care opteaza sa plateasca un abonament pe an va plati 3 euro pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.