Clanul Kennedy / Clanul Kennedy: Dupa Camelot se vad la TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 va difuza din 15 martie un serial fascinant. The Kennedys / Clanul Kennedy (2011) va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 18. Va intra pe tronsonul orar lasat liber de serialul Shakespeare si Hathaway: Detectivi particulari, care se va termina marti, 14 martie.

Clanul Kennedy spune povestea ascensiunii politice a fostului presedinte american Jack Kennedy (Greg Kinnear). Totul incepe in 1960 in pragul alegerilor, cand Jack Kennedy va deveni cel mai tanar presedinte american. Jack a candidat la Presedintia SUA impotriva lui Richard Nixon.

Campania electorala a lui Jack a fost condusa chiar de tatal sau, Joseph P Kennedy (Tom Wilkinson). Joseph Kennedy a investit in campania electorala a fiului sau 10 milioane de dolari iar ca director de campanie a fost numit fraele lui Jack, Bobby Kennedy (Barry Pepper). Prin aceste numiri, seniorul Kennedy si-a indeplinit toate ambitiile sale politice.

Jack Kennedy a fost al 35-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Urmarind serialul Clanul Kennedy, telespectatorii vor descoperi adevarul despre asasinarea lui Jack Kennedy .

Clanul Kennedy a primit numeroase premii de-a lungul timpului, printre care patru trofee Emmy. Serialul a fost facut pentru History Channel insa, reprezentantii postului au anuntat in ianuarie 2011 ca nu vor mai difuza serialul din cauza inexactitatilor istorice. Regizorul serialului a declarat ca nu ar fi vorba de nicio inexactitate si ca History Channel nu a dorit sa difuzeze serialul pentru ca liderii politici americani legati de familia Kennedy si-au folosit influenta si nu au dorit ca acest serial sa fie difuzat.

Clanul Kennedy / Clanul Kennedy: Dupa Camelot se vad la TVR 1

Clanul Kennedy este, de fapt, o miniserie, si are un sezon format din 8 episoade, durata fiecarui episod este de 46 de minute. Pe IMDb a primit nota 7,6.

Pe 24 martie, TVR 1 va difuza ultimul episod al productiei Clanul Kennedy, urmand ca pe 27 martie sa difuzeze continuarea serialului, Clanul Kennedy: Dupa Camelot. Aceasta miniserie spune povestea a doua persoane importante din clanul Kennedy, fosta prima doamna Jackie Kennedy (Katie Holmes) si viata de senator a lui Robert Kennedy, care la randul sau a avut acelasi sfarsit tragic ca Jack.

Clanul Kennedy: Dupa Camelot este format din 4 episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU