Avere Nationala: Puterea istoriei – disponibil pe Disney Plus
Fanii serialelor istorice si de aventuri au posibilitatea sa urmareasca un serial interesant pe platforma Disney Plus, National Treasure: Edge of History / Avere Nationala: Puterea istoriei (2022).

Serialul continua aventura din cele doua filme Comoara Nationala si Comoara Nationala: Cartea secretelor. Este disponibil pe Disney Plus din decembrie 2022. Aurul imparatului aztec Montezuma este cautat de Cortez si armata sa. In 1915, acesta invadeaza Mexicul in incercarea sa de a gasi aurul.

Cu toate ca a distrus Imperiul Aztec, Cortez si armata sa nu gasesc aurul pentru ca acesta a fost luat si ascuns de catre o retea clandestina de femei indigene. Acestea au lasat 3 relicve cu locul unde au ascuns comoara. O relicva cu indicii pentru azteci, una pentru incasi si una pentru mayasi. Cu timpul, aceste relicve au fost uitate pana in zilele noastre cand un traficant porneste in cautarea lor.

Una dintre cele trei relicve se afla in posesia lui Rafael (Alejandro Edda) care nu doreste sa ii vanda relicva traficantului chiar daca acesta il ameninta ca ii va omori sotia si fetita. In cele din urma, Rafael si sotia sa sunt ucisi de catre traficant insa Rafael apucase sa ascunda relicva. La 20 de ani dupa moartea lui Rafael, fiica sa, Jess (Lisette Olivera), da de o pista unde ar putea fi ascunsa relicva tatalui sau.

Avere Nationala: Puterea istoriei – disponibil pe Disney Plus

Jess cere ajutorul detectivului Peter Sadusky (Harvey Keitel, care a jucat si in cele 2 filme  Comoara Nationala). Jess are un talent deosebit in a deslusi indiciile pentru a descoperi locul in care tatal sau a ascuns relicva. Jess si detectivul Peter sunt ajutati in aventura lor de alti 4 tineri prieteni buni cu Jess: Tasha (Zuri Reed), Oren (Antonio Cipriano), Ethen (Jordan Rodrigues) si Liam (Jake Austin Walker).

Serialul Avere Nationala: Puterea istoriei este creat de Cormac si Marianne Wibberley. Acesta este un serial original Disney Plus, primul sezon are 10 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,7.

Platforma de streaming Disney Plus pune la dispozitia abonatilor sai cate un episod pe saptamana din acest serial captivant.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.