B1 TV va difuza seria de filme Brigada Diverse
Postul de stiri B1 TV a pregatit pentru telespectatorii sai o surpriza de sarbatori. B1 va difuza toata seria de filme romanesti Brigada Diverse. Iata cum arata grila postului B1 TV de sarbatori”

Joi – 24 decembrie
B1 a programat un documentar interesant despre cum se sarbatorea Craciunul in anii ’80 – ’90. Acest documentar va fi difuzat joi, 24 decembrie, de la ora 22:00. In documentarul Craciunul Anilor ’80-’90 ne vom aminti ce filme si seriale se difuzau in acea perioada, ce formatii de muzica erau in voga dar ne vom aminti si ce evenimente traversam in perioada Revolutiei, inclusiv primii ani de libertate.

Vineri – 25 decembrie
In prima zi de Craciun, B1 va difuza un Concert numit Il Divo. Grupul este format din: Urs Buhler din Elvetia, Carlos Marin din Spania, Sebastien Izambard din Franta, David Miller din SUA. Cvartetul s-a bucurat de un real succes international de-a lungul timpului, vanzand peste 26 de milioane de discuri in intreaga lume. Acest grup canta melodii in diverse limbi: franceza, engleza, portugheza, spaniola si italiana. Concertul va fi difuzat de la ora 19:00.

La ora 21:00, B1 TV va difuza filmul romanesc Brigada Diverse in alerta!. Acest film este al 2-lea din seria Brigada Diverse. In acest film Brigada Diverse rezolva 2 cazuri:
1. Anihileaza o banda care pune in circulatie bancnote de bani falsi si fura tablouri de valoare.
2. Brigada Diverse anihileaza o banda de hoti formata din femei care furau bunuri din casele oamenilor.
In acest film vom vedea actori romani de exceptie precum Toma Caragiu, Dem Radulescu, Jan Constantin, Sebastian Papaiani, Puiu Calinescu, Vasilica Tastaman si multi altii.

B1 TV va difuza seria de filme Brigada Diverse
Prima zi de Craciun se incheie la B1 cu un concert sustinut de Michael Buble, castigator a 4 premii Grammy. Concertul va fi difuzat vineri, 25 decembrie, la ora 23:00.

Duminica, 27 decembrie, in a treia zi de Craciun, B1 TV va difuza de la ora 16:00 un documentar interesant numit 101 inventii care au schimbat lumea. In acest documentar vom vedea inventii ale omenirii din cele mai vechi timpuri pana in prezent.

In noaptea dintre ani, B1 TV va difuza toata seria de filme Brigada Diverse:
Brigada diverse intra in actiune. In acest film Brigada Diverse va rezolva 2 cazuri, furtul unui catel si disparitia unei briose.
Brigada Diverse la munte si la mare este a 3-a parte si ultima in care Brigada Diverse va destructura o banda de traficanti de droguri si arestarea unui falsificator de icoane strain, de origine romana.

Postul B1 TV se afla in grilele de baza ale operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU