Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete in rate pentru abonatii noi

Compania RCS – RDS isi continua campania agresiva pentru a aduce cat mai multi clienti noi in retea oferin televizoare (fullHD sau 4k), laptopuri (procesoare i3 sau i5) si tablete de 7″ sau 10″.

Anul acesta cei de la Digi au oferit in foarte multe localitati din tara televizoare fullHD cu diagonala de 81 cm (de la producatorii Samsung, LG sau Philips) cu o rata lunara de 10 lei pe luna, timp de 24 de luni. Acest lucru inseamna ca pretul final al televizorului dupa plata ratelor este 240 de lei. Pretul unui astfel de televizor este minim 800 de lei, oferta fiind clar foarte avantajoasa.

La cateva zile de la anuntul facut de Digi privind lansarea programului Digi 4k, acestia au inceput sa ofere televizoare 4k fiind nevoie sa platim o rata lunara de 50 de lei/luna, timp de 24 de luni. Asta inseamna un pret de 1200 de lei, in conditiile in care un TV Samsung/Philips 4k este minim 1300-1400 de lei. Din pacate nu cunoastem momentan specificatiile exacte ale televizorului pentru a vedea in ce gama de pret se incadreaza acel model.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pe langa televizoare, recent s-a inceput si distribuirea de laptopuri si tablete. Laptopurile au procesoare i3 sau i5 pentru care trebuie sa platim o rata lunara de 30 de lei, respectiv 50 de lei. Astfel, pentru un laptop i3 vom plati 720 de lei iar pentru i5 1200 de lei. Pretul laptopurilor i3 incepe de pe la 800 de lei iar pentru i5 preturile incep in jurul sumei de 1200 lei. Bineinteles, pretul unui laptop depinde de producator, model, generatia procesorului, RAMi, HDD/SSD, display si asa mai departe.

In ceea ce priveste tabletele oferite in cadrul campaniilor Digi, acestea sunt de 7″ sau 10″. Tableta de 7″ este fara rata (gratuita) iar cea de 10″ are rata 10 lei pe luna, ceea ce inseamna pretul de 240 de lei. Daca este un brand cunoscut (exemplu: Samsung) oferta este foarte buna, daca este un no-name, atunci oferta este mai putin buna.

Foarte avantajos faptul ca preturile finale expuse mai sus sunt dupa ce platim toate ratele. Adica, desi platim 1200 lei pentru un laptop cu procesor i5, acesta este platit in rate, 50 de lei pe luna, un aspect foarte important.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pentru a beneficia de oricare din aceste echipamente, trebuie sa optam pentru televiziune si internet prin cablu. Abonamentele la televiziune si internet depind de infrastructura din zona (de exemplu: in zona rurala avem abonamente ieftine, Popular, in zona oraselor avem abonamentele normale). Contractele pentru oricare dintre aceste echipamente se semneaza obligatoriu pe 24 luni.

Ca un rezumat, compania RCS – RDS ofera in prezent clientilor care doresc sa se aboneze la serviciile fixe de televiziune si internet urmatoarele echipamente:

  • TV fullHD – Samsung, Philips, LG – 10 lei/luna;
  • TV 4k – 50 lei/luna;
  • Laptop i3 – 30 lei/luna;
  • Laptop i5 – 50 lei/luna;
  • Tableta 7″ – gratuita;
  • Tableta 10″ – 10 lei/luna;

Daca nu dorim sa optam pentru un echipament oferit in rate (desi nu vad de ce nu am dori), in unele localitati este disponibila alternativa de a beneficia de 50% reducere la abonament pe un an din contract. La fel, o oferta foarte avantajoasa marca Digi.

Din pacate oferta cu televizoare, laptopuri sau tablete nu este disponibila si pentru abonatii existenti, motiv pentru care reprezentantii Digi nu si-au facut reclama pe care o fac de obicei. Si-au trimis agentii de teren in localitatile vizate (probabil localitatile in care exista concurenta sau localitati in care nu au un numar mare de abonati).

Momentan nu avem mai multe informatii despre modelele si specificatiile televizoarelor, laptopurilor si tabletelor insa pe masura ce vom afla informatii despre aceste aspecte vom actualiza in acest articol. De asemenea, daca doriti informatii privind disponibilitatea ofertei in localitatea voastra, lasati un comentariu si vom incerca sa aflam daca oferta este disponibila si acolo.

Pentru a putea ajuta si alte persoane, in caz ca ati primit un astfel de echipament lasati va rog un comentariu cu modelul primit si specificatiile acestuia.

Ii multumim doamnei Rodica pentru informatiile privind laptopuri si tablete.

Mai multe informatii despre ofertele Digi gasiti AICI.

Oferta cu laptopuri, TV-uri 4k si tablete este disponibila in urmatoarele judete: Timis, Prahova, Suceava; Pe masura ce vom afla informatii noi despre zonele in care se ofera aceste echipamente, vom actualiza aici.

Update 01.12.2018: Pretul ratelor pentru televizoarele oferite de catre Digi sunt dupa cum urmeaza:

  • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 1 leu pe luna;
  • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 15 lei pe luna;
  • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 55 lei pe luna;
  • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 70 lei pe luna;

Update 19.04.2019: Oferta cu TV in rate de la Digi nu mai este disponibila;

Update 11.11.2020: Digi ofera din nou televizoare gratuite in zonele rurale insa numai in anumite zone si doar prin agenti de teren;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

497 COMENTARII