Baki Hanma si Cowboy Bebop – serii animate Netflix
In acest articol vom prezenta noile serii animate pregatite de Netflix pentru finalul lunii septembrie si pentru luna octombrie.

Baki Hanma este un sequel al serialului Baki (a avut 39 de episoade lansate intre 2018 si 2020). La randul sau, Baki este un sequel al seriei Baki the Grappler, care a avut 48 de episoade difuzate intre 2001 si 2007.

Dupa ce a castigat multiple batalii cu inamici puternici, a venit momentul pentru Baki sa isi infrunte tatal, Yujiro Hanma, considerat a fi cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Baki il alege pe Biscuit Oliva sa-i fie partener de antrenament insa el este incarcerat in inchisoarea numita Pentagonul Negru, acolo unde ajung cei mai violenti criminali. Pentru a se putea lupta cu Oliva, Baki se lasa capturat si incarcerat in Pentagonul Negru insa el va trebui sa se lupte cu mai multi criminali periculosi pentru a putea ajunge la Oliva.

Primul sezon al seriei anime Baki Hanma are 12 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 30 septembrie. Vocile sunt interpretate de actori precum Nobunaga Shimazaki (Your Name. – 2016), Megumi Han (Hunter x Hunter – 2011, A Silent Voice: The Movie – 2016), Takaya Hashi, Akio Ôtsuka (Ghost in the Shell – 1995, Ghost in the Shell 2: Innocence – 2004) sau

Baki Hanma si Cowboy Bebop – serii animate Netflix

Cowboy Bebop este printre cele mai asteptate seriale animate de anul acesta, este o serie din SUA si reprezinta o adaptare a seriei japoneze de succes cu acelasi nume (a avut 26 de episoade difuzate intre 1998 – 1999, obtinand pe IMDb nota 8.9 din aproximativ 89.000 de recenzii).

Seria animata Cowboy Bebop prezinta aventurile futuristice ale unei echipe de vanatori de recompense care vaneaza cei mai periculosi criminali din galaxie. Ei intentioneaza sa salveze lumea insa doar pentru pretul corect.

John Cho, Alex Hassell si Daniella Pineda sunt cativa dintre actorii care interpreteaza vocile personajelor. Primul sezon va avea 10 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 21 octombrie 2021.

Ada, Savanta! (Ada Twist, Scientist) este o noua serie animata care are primul sezon alcatuit din 6 episoade, in care o vom vedea pe tanara savanta Ada pe masura ce va incerca sa ajute oamenii. Noua serie va fi disponibila pe Netflix de poimaine, 28 septembrie.

O poveste grimminala (A Tale Dark & Grimm) este o serie de desene animate in care Hansel si Gretel ies din povestea lor, intrand in contact cu personaje din alte povesti. Cele 10 episoade vor fi disponibile pe Netflix din 8 octombrie.

Conspiratii SRL (Inside job) este ultima serie animata pe care o vom mentiona in acest articol, primul sezon are 20 de episoade iar durata fiecarui episod este de 30 de minute. Prezinta viata de zi cu zi a unei echipe disfunctionale de stat al carei scop este sa pastreze teoriile conspirationale secrete. Conspiratii SRL va putea fi vizionat pe Netflix din 22 octombrie.

Update 31.12.2021: Sezonul 2 al seriei animate Ada, savanta va fi disponibil pe Netflix din 25 ianuarie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII