In linie dreapta – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat pe 3 iunie 2022 un nou serial turcesc numit In linie dreapta (As the Crow Flies / Kus Uçusu), o serie de drama realizata de casa de productie Ay Yapim si de Kerem Çatay (Legea familiei – 2017, Iubirea: curs pentru incepatori – 2020, Flacarile destinului – 2020).

In timp ce generatia X incearca sa se adapteze unei noi lumi, platformelor de socializare si metodelor noi de business, ei tot nu reusesc sa vada imaginea generala. Intre generatii exista o diferenta considerabila iar in acest serial urmarim povestea lui Asli pe masura ce incearca sa obtina rezultate rapid, fara a fi dispusa a se baza pe rezultatele unei munci grele. Serialul va aborda subiecte moderne aratand daca Asli va reusi sa ajunga in varf folosind metode noi.

Rolul protagonistei serialului este interpretat de Miray Daner, care a avut roluri si in alte productii precum Ultimul protector al orasului – 2020 sau Vatanim Sensin – 2016.

In serial vom vedea si alti actori precum Birce Akalay (The Breath – 2009, Price of Passion 2017 sau Alegerea – 2020), Ibrahim Celikkol (a avut si el un rol in Price of Passion), Burak Yamantürk (Dip – 2018), Irem Sak (Legea familiei – 2017, Flacarile destinului – 2020), Defne Kayalar (Medcezir – 2013) si altii.

In linie dreapta – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al seriei In linie dreapta este format din 8 episoade iar in acest moment nu exista informatii legate de reinnoirea serialului cu sezonul 2 sau anularea acestuia. Insa, vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

In ceea ce priveste interesul generat, astazi se afla pe locul 3 in topul serialelor vizionate in Romania pe Netflix iar pe IMDb se afla pe pozitia 417 in topul celor mai populare seriale. Tot pe IMDb a obtinut nota 5.8 din 596 recenzii.

Asa cum am anuntat anterior, Netflix a adaugat in ultima perioada cateva seriale turcesti ce se pot viziona exclusiv online, In linie dreapta fiind unul dintre ele.

Voi ce parere aveti despre acest serial? Credeti ca va avea si sezonul 2?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Da! Ar fi frumos să vedem continuarea subiectului in mai multe sezoane! Îmi place legătură pe ecran între Birce Akalay și Ibrahim Celikkol, încă din serialul „Dragoste în alb și negru”unde sunt protagoniștii principali.