Bate cupa – o noua emisiune concurs la Prima TV
Televiziunile detinute de grupul Clever revin in aceasta primavara cu noutati in grile. In acest material vom detalia noutatile pe care le-au pregatit posturile Prima TV si Prima Comedy.

Prima TV anunta ca va difuza din 3 februarie o noua emisiune concurs care se numeste Bate Cupa. Bate Cupa este un competition reality show care va fi difuzat in fiecare sambata, de la 23, din 3 februarie. Reality showul Bate Cupa a fost filmat pe 24 de stadioane de fotbal ce apartin celor 24 de cluburi de fotbal care participa in Cupa Romaniei.

Mod desfasurare Bate Cupa

Toate cele 24 de cluburi vor fi reprezentate de cate 4 jucatori: 2 seniori si 2 juniori. Jucatorii sunt luati din randul fanilor acestor 24 de cubluri sportive care evolueaza in cele 3 ligi. Acesti jucatori vor participa la 12 runde/probe sportive distractive, probe in premiera mondiala.

Marele premiu al reality showului Bate Cupa este in valoare de 1 milion de lei si se va acorda pe 15 mai 2024 cand se va desfasura marea finala a emisiunii. Emisiunea Bate Cupa va avea doua sezoane, in primul sezon vor evolua jucatorii seniori iar in al doilea sezon vor evolua juniorii. Bate Cupa este prima emisiune sportiva care s-a filmat cu drona FPV. Acest tip de drona a fost folosita si in razboiul din Ucraina iar filmarile obtinute sunt remarcabile, ce ofera o perspectiva unica asupra jucatorilor si asupra executiilor lor.

Bate Cupa este a doua noutate a grilei de primavara Prima TV. Prima noutate a postului in ceea ce priveste grial de primavara este telenovela Sinu, raul pasunilor, o telenovela columbiana despre care am oferit detalii intr-un articol anterior.

Bate cupa – o noua emisiune concurs la Prima TV

Prima noutate de primavara a postului este sezonul 2 al emisiunii Banc Show. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 22. Emisiunea Banc Show este filmata intr-un studio nou, cu o grafica noua, bancuri proaspete si invitati de seama.

A doua noutate pe care Prima Comedy a pregatit-o telespectatorilor sai pentru aceasta primavara este serialul moldovenesc Italia, Patria nostra (2019), de luni pana joi, de la ora 19:30. Serialul a inceput sa fie difuzat din aceasta saptamana in locul serialului Arabela.

Italia, Patria nostra este primul serial moldovenesc produs de postul de televiziune Jurnal TV. Serialul spune intamplari cu care se confrunta moldovenii care raman in Moldova si care au rude plecate in diaspora.

In distributia serialului Italia, Patria nostra joaca unii dintre cei mai buni actori din Moldova: Petru Oistic, Irene Boclinca, Igor Caras si altii. Serialul are 3 sezoane cu un total de 28 de episoade, fiecare episod are 20 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.