Program 1 decembrie la radio
In acest material vom detalia programele speciale de Ziua Nationala a Romaniei, de 1 decembrie, ale posturilor de radio.

Radio ZU
De 1 decembrie, Radio ZU aduce a 11-a editie a evenimentului numit Marea Unire ZU.  Morar si Buzdugan au dat drumul evenimentului de la ora 7 dimineata. In cadrul acestui eveniment, Morar si Buzdugan au avut invitati in studio, cei mai cunoscuti artisti, printre acestia vom enumera: Andra, Gina Matache, Delia, EMAA, Olivia Adams, Loredana Groza Adela.

Evenimentul Marea Unire ZU se poate urmari pe toate platformele radioului atat audio cat si video.

Virgin Radio
Postul de radio anunta ca de 1 decembrie va difuza un program special cu muzica buna a celor mai cunoscuti artisti. Acesti artisti vor traduce piese straine ale unor artisti arhicunoscuti. Puya va interpreta o piesa de la 2 Pac, Speak va traduce o piesa de la Snoop Dogg Florin, Ristei de la Bruno Mars. Aceste traduceri au inceput in programul de dimineata al emisiunii matinale Virgin Radio si va dura peste 6 ore.

Postul de radio Europa FM va difuza un program special de Ziua Nationala a tuturor emisiunilor postului. Catalin Striblea va realiza o editie speciala a emisiunii Piata Victoriei iar Catalin va discuta cu filozoful Gabriel Liiceanu despre ce-i uneste pe romani.

Program 1 decembrie la radio

Digi FM lanseaza o campanie caritabila numita Turul Targurilor de Craciun. Lucian Mandruta  va merge in mai multe orase cu un studiou mobil din care va realiza emisiunea sa. Prin aceasta campanie se doreste sa se aduca o bucurie copiilor saraci de sarbatori.

Oamenii din orasele vizitate de Lucian Maruta in perioada 6-10 decembrie pot dona jucarii, haine, rechizite, produse IT. Iata care sunt orasele ce vor fi vizitate de Mandruta in perioada 6-10 decembrie: Craiova – 6 decembrie, Sibiu – 7 decembrie, Cluj – 8 decembrie, Sf. Gheorghe – 9 decembrie, Iasi – 10 decembrie.

Postul de radio Magic FM s-a transformat de astazi in postul de radio al lui Mos Craciun. Acestea sunt doar o parte din surprizele pregatite de o parte din posturile de radio de 1 decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.