Bettany Hughes: Comori – Viasat History
Postul de televiziune Viasat History va difuza din 10 aprilie un nou serial documentar interesant, in acest material vom detalia aceasta noua serie.

Seria documentara se numeste Treasures With Bettany Hughes /  Bettany Hughes: Comori (2021). Serialul va fi difuzat din 10 aprilie de la ora 21. Bettany Hughes: Comori a fost realizat in timpul restrictiilor sanitare.

Bettany a realizat acest documentar in ideea ca istoria ar putea ajuta omenirea in prezent. Profesoara Universitara a realizat acest documentar insotita de un grup restrans si a avut norocul sa nu aiba niciun test pozitiv. Hughes spune despre aceasta serie ca a fost facuta in perioada in care omenirea isi punea o serie de intrebari: Cine suntem ca oameni, ca societate? sau cum supravietuim?.

Astfel, profesoara s-a gandit sa foloseasca istoria ca un fel de terapie, un tratament antistres pentru pandemie. Pentru a realiza acesta serie de documentare, Bettany si-a sunat prietenii din intreaga lume pentru a vedea daca poate realiza un documentar.

Iata ce vor putea urmari telespectatorii in aceasta serie. Intr-un episod, telespectatorii, alaturi de Bettany, vor vizita Malta, paradisul unde a locuit regina Elisabeta a II-a sau excavatiile palatului lui Alexandru Macedon din Grecia. In alt episod, profesoara universitara ne va arata ascuzatori romantice din Italia.

In seria sa documentara, Bettany ne va plimba prin tari ca Grecia, Gibraltar sau Turcia. Primul sezon al serialului documentar Bettany Hughes: Comori are 5 episoade, fiecare episod are durata de o ora si 5 minute.

Bettany Hughes: Comori – Viasat History

Bettany isi incepe calatoria sa istorica cu Grecia, tara care are o cultura ce a schimbat lumea. Hughes va vizita in Grecia zone ca: Atena, Sparta, Olimpya sau Marea Egee. Bettany Hughes a declarat ca acest serial va avea si un al 2-lea sezon in care vom descoperi istoria unor locuri la fel de interesante precum cele prezentate in primul sezon.

In sezonul 2, vor fi prezentate zone precum teritoriul Drumului Matasii, dar si alte teritorii istorice interesante.

Postul de televiziune Viasat History apartine companiei Viasat World. Aceasta companie detine in Romania televiziuni tematice cum ar fi: Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, Epic Drama sau TV 1000. Aceste televiziuni sunt in gilele celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII