Documentarul All That Breathes este disponibil pe HBO Max
Pe 8 februarie a intrat pe HBO Max unul dintre cele mai interesante documentare, a fost nominalizat la Premiile Oscar la categoria Cel mai bun documentar lungmetraj. Este vorba de All That Breathes / Tot ce respira (2022).

Documentarul urmareste doi frati care si-au dedicat viata pentru a proteja o pasare de prada numita gaia neagra. Aceasta pasare este esentiala in ecosistemul din New Delhi. Numarul pasarilor de prada gaia neagra este in continua scadere. Din cauza numarului scazut, cei doi frati  au decis sa improvizeze in subsolul casei lor un fel de spital dedicat acestei specii. Ei sunt supranumiti fratii zmeu.

In New Delhi, cerul este sufocat de fum si din aceasta cauza cei doi frati gasesc pasari cazute din aceasta specie. In acest documentar vom descoperi legatura speciala dintre gaia neagra si cei doi frati. Documentarul All That Breathes a castigat numeroase premii, este considerat  unul dintre cel mai bune filme din 2022 de catre revista New York Times si a fost premiat in cadrul festivalului de film de la Sundance. All That Beathes a castigat si premiul juriului in cadrul Competitiei Mondiale pentru Documentare Cinematografice.

In luna mai a anului trecut, acest documentar a fost premiat si la Cannes Golden Eye pentru cel mai bun documentar, a primit premiul pentru el mai bun documentar lungmetraj la Premiile Gotham, 4 premii IDA pentru cel mai bun film documentar si doua distinctii Cinema Eye. Documentarul a primit si o nominalizare la BAFTA Awards.

Documentarul All That Breathes este disponibil pe HBO Max

All That Breathes este un documentar marca HBO Documentary in colaborare cu Submarine Deluxe si Sideshow. Este regizat de Shaunak Sen. Are durata de o ora si 37 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

In luna februarie, pe postul HBO se pot urmari in fiecare joi urmatoarele documentare: Mariupol: Povestea oamenilor (2 februarie), miniseria documentara Johnny & Amber (9 si 16 februarie) si documentarul Johnny  & Amber: The US Trial (23 februarie). Aceste documentare se pot urmari si pe HBO Max.

HBO Max apartine companiei Warner Bros Discovery si ofera abonatilor sai filme si seriale. Pretul unui abonament pentru HBO Max este de 3,99 euro. Abonatii operatorilor de cablu, dth si iptv care achizitioneaza extraoptiunea MaxPak au acces gratuit la HBO Max.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.