Gala Premiilor Eroii Comediei 2021 / Roata Distractiei – Revelion Kanal D
In acest material vom detalia programul din noaptea dintre ani de pe postul Kanal D, televiziunea va difuza 2 emisiuni cu muzica buna si mult umor.

Gala Premiilor Eroii Comediei 2021 – 31 decembrie, ora 20. Aceasta este o emisiune realizata de o parte din componentii grupului Divertis. Programul va fi prezentat de Toni Grecu si Irina Stefan. In Gala Premiilor Eroii Comediei 2021 se vor premia cele mai haioase, virale, importante si comice intamplari petrecute pe tot parcursul anului 2021.

Vor fi oferite 10 premii si vor fi invitate o multime de personaje prezente de-a lungul anului in diferite emisiuni politice, programe de stiri si altele. Printre personajele prezente in aceasta gala vom enumera: printul austriac care a omorat ursul, politistul care a dus un om cu masina politiei la banca pentru a scoate bani pentru a da spaga politistului sau preotul care a spus enoriasilor ca daca se vor vaccina le vor creste solzi de peste pe spate.

Iata care este componenta grupului Divertis, cei care vor da viata personajelor: Diana Dumitrescu, Ovidiu Niculescu, Dragos Musat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, Dragos Ureche sau 1Q Sapro.

Gala Premiilor Eroii Comediei 2021 / Roata Distractiei – Revelion Kanal D
Emisiunea Roata Distractiei va incepe in noaptea dintre ani, de la ora 21:30. Bursucul si Ana vor avea ca invitati artisti din toate genurile de muzica, umor de calitate si multe alte surprize ce se vor intinde pana dupa miezul noptii. Printre invitatii ce vor fi prezenti in cadrul emisiunii Roata Distractiei se numara: Alex Velea, Andreea Antonescu, Anda Adam, Romica Tociu, Cornel Palade, Jean de la Craiova, Pepe, Vali Vijelie, Georgiana Lobont, Armin Nicoara si altii.

Vor fi interpretate melodii celebre ale anilor ’90. Pe tot parcursul zilei de 31 decembrie, din programul postului Kanal D nu vor lipsi emisiunile consacrate ale postului, emisiuni ce sunt difuzate intr-o zi obisnuita a saptamanii.

Printre emisiuniile ce vor fi difuzate pe parcursul zilei de 31 decembrie vom enumera:

  • Puterea Dragostei – orele 11-12, 17-19, emisiune prezentata de Cristina Dorobantu
  • In cautarea adevarului – orele 13-15, emisiune prezentata de Ernest
  • Teo Show – orele 15-17, emisiune prezentata de Teo Trandafir si Bursucu
  • Stirile Kanal D – orele 19-20, emisiune informativa prezentata de Silvia Ionita

Cele 2 emisiuni speciale, Gala Premiilor Eroii Comediei si Roata Distractiei, ii vor face pe telespectatorii postului Kanal D sa treaca in noul an cu zambetul pe buze si cu muzica de calitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.