Bit TV si Actualitatea TV adaugate in grila digitala regionala Digi
Digi continua modificarile efectuate in grilele regionale digitale de cablu, astazi au fost introduse in Iasi doua posturi locale, anume Bit TV si Actualitatea TV, ambele cu sediul in Pascani.

Bit TV este o televiziune generalista cu acoperire locala ce emite in format SD, postul difuzeaza informatii si stiri despre Pascani, Tg. Frumos si Harlau. Postul a fost introdus in grila digitala de cablu RCS – RDS pe pozitia 190.

Printre emisiunile difuzate de Bit TV putem mentiona Infobit (jurnalul de stiri), Pulsul zilei cu Catalin Cojocaru, Jos palaria cu Dana Ursuleasa, Reporter TV cu Mihaela Isac, Dialoguri esentiale cu Maria Ungureanu, No comment, Cuvant pentru suflet, Sanatate pentru toti sau Cine citeste stie.

Licenta audiovizuala a serviciului de programe Bit TV este detinuta de Sein Media SRL, al carui actionar unic este Cojocaru Catalin Petrica (este si prezentatorul emisiunii Pulsul zilei).

Bit TV si Actualitatea TV adaugate in grila digitala regionala Digi

Actualitatea TV este o alta televiziune generalista locala din Pascani ce a fost introdusa astazi in grila digitala de cablu Digi pe pozitia 187.

Acest post difuzeaza emisiuni precum Lumea din carti, In obiectiv, Presa loco, ATV Special, Scoala familiei sau Actualitatea sportiva.

Licenta postului Actualitatea TV este detinuta de MGR Advertising SRL, companie ce detine si site-ul de presa newspascani.com. Actionarul unic al companiei este Razvan Grecu, editor News Pascani.

Digi continua introducerea posturilor locale/regionale in grilele digitale din anumite zone, in ultima perioada au fost efectuate si alte modificari asemanatoare, dupa cum urmeaza:

  • Tezaur TV in judetele Arad si Bihor
  • Valea Prahovei TV in judetul Brasov
  • Erdely TV in mai multe judete, printre care putem mentiona Bihor, Brasov, Maramures, Alba, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Timis sau Mures

Daca ati urmarit cele doua televiziuni locale din Pascani, ce parere aveti despre acestea?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • Exact. Din acel an au fost create două Versiuni ale canalului Bit TV. Prima versiune este cea care difuzează emisiuni și videotext (disponibilă operatorii din Pașcani) și a doua (cu numele TV Bit) care difuza o emisiune săptămânală și restul retransmisiune B1 TV (care era disponibilă doar la UPC TV Analogic Iași). Versiunea din urmă a dispărut din grilă în toamna anului 2013 fiind desființată.