Tronsmart Mega Pro – O mega boxa portabila
Tronsmart Mega Pro este o noua boxa portabila, produsa de Tronsmart, ce a fost scoasa la vanzare destul de recent.

Tronsmart este un producator de dispozitive audio (si nu numai) ce a reusit sa creasca destul de mult in ultimul timp. Tot de la Tronsmart am mai testat si castile Apollo Bold iar experienta de utilizare a acestora m-au facut sa le folosesc zilnic.

Din fericire, Tronsmart continua sa creasca si reuseste sa aduca pe piata produse din ce in ce mai calitative. Un astfel de produs este si boxa portabila Tronsmart Mega Pro.

Aceasta boxa arata destul de bine, functioneaza bine iar materialele din care este facuta par calitative.

Panoul de control este intuitiv, elegant iar datorita faptului ca fiecare buton este luminat, il face si mai usor de folosit, chiar si pe intuneric. Pe acest panou nu se regasesc butoane inutile ci doar cele necesare precum play, microfon, egalizator, piesa urmatoare, piesa anterioara play/pause si nfc.

Pe partea din spate a boxei regasim butonul de power, mufa audio, slotul pentru card sd, slotul pentru USB si portul USB-C pentru incarcare.

Tronsmart Mega Pro
Tronsmart Mega Pro

Bateria boxei este imensa, are o capacitate de 10400mAh ce vine cu o autonomie de 10 ore (play time). Bateria se incarca in aproximativ 4-5 ore, conform specificatiilor produsului (nu am testat asta pana acum) si se incarca prin portul USB-C, la orice incarcator cu acest port.

Tronsmart Mega Pro – O mega boxa portabila
Ceea ce imi displace la aceasta boxa este greutatea. Avand nu mai putin de 1780 de grame, aceasta boxa nu mai este atat de portabila insa scuza pentru acest aspect este bateria mare.

Calitatea audio este destul de buna iar faptul ca boxa are egalizator, poate acoperi o gama mai mare de pretentii (din punct de vedere audio). Cele 3 profile disponibile in egalizator sunt Deep Bass (default), Vocal si 3D.

O alta functie destul de importanta, ce nu o puteam ignora este rezitenta la praf si la lichide. Boxa are o certificare IPX5 pentru lichide si praf. Pe langa acest lucru, boxa mai poate fi folosita si ca un power bank (poate incarca telefonul, in special datorita capacitatii mari a bateriei) dar si pentru a comunica cu Assistentul telefonului (Siri, Google sau Cortana).

Desi nu poate fi achizitionata momentan din tara, o putem gasi pe site-uri externe care livreaza din depozite UE (precum Aliexpress sau Geekbuying) la preturi estimative de 300-350 de lei.
Daca dorim mai multe detalii despre acest produs sau dorim sa-l achizitionam, o putem face de aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII