Bizar Telecom, KTV si Naim au fost preluate de Digi

Furnizorii de servicii de telecomunicatii Bizar Telecom, KTV si Naim au fost preluati de catre Digi urmand ca abonatii celor trei retele sa fie migrati in reteaua Digi.

In urma preluarii celor trei retele, Bizar Telecom, KTV si Naim, abonatii acestor retele vor trebui sa semneze un contract cu Digi iar ulterior se va face trecerea pe reteaua celor de la RCS – RDS (Digi).

KTV ofera servicii de internet si televiziune prin cablu in judetul Valcea, mai exact in sate din comunele Brezoi, Perisani si Danicei. KTV a fost infiintata in 2004 iar in momentul de fata site-ul companiei, ktvnet.ro, nu mai este functional.

Bizar Telecom, KTV si Naim au fost preluate de Digi

Bizar Telecom este un operator important pentru judetul Salaj infiintat tot in 2004, asemeni KTV, ofera servicii de televiziune si internet in Zalau si Jibou iar numarul abonatilor este de aproximativ 3000.

Naim este un operator local care ofera servicii de televiziune si internet in cateva localitati din judetul Arad, numarul abonatilor este redus si nu ar trebui sa intervina probleme in preluarea contractelor de catre Digi.

Printre aceste localitati sunt si Pecica si Nadlac, localitati in care Digi are deja un numar considerabil de abonati. Atat abonatii KTV cat si Bizar Telecom vor fi contactati de agentii de teren Digi in vederea schimbarii contractului. Trecerea pe noua infrastructura poate dura avand in vedere numarul abonatilor, in special in privinta abonatilor Bizar Telecom.

Bizar Telecom, KTV si Naim au fost preluate de Digi

Reamintim ca recent Digi a cumparat o parte semnificativa din clientii unei alte retele din cateva judete din tara, precum Covasna, Arges, Dolj, Timis, Hunedoara, Sibiu, Maramures, Brasov, Satu Mare prin intermediul companiei ATTP Telecommunications. Digi a achizitionat recent mai multi operatori mici de telecomunicatii si un numar considerabil de abonati prin intermediul ATTP Telecommunications. De asemenea, exista zvonuri ca o parte din clientii Telekom ar urma sa fie preluati de catre Digi, in urma plecarii Telekom din Romania.

Pentru abonatii KTV, Bizar Telecom sau Naim: ce probleme ati avut la operatorul curent si cum priviti preluarea retelei de catre Digi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

 1. […] ca Digi a preluat si retelele Bizar Telecom, KTV si Naim la mijlocul anului 2019. Prin preluarea acestor retele si dezvoltarea continua a infrastructurii de […]

  • Ai facut sesizare telefonica la Relatii Clientii ? Probabil cablu tv se ofera pe vechia infrastructura a fostei compani. In momentul cand vor veni cu fibra optica nu o sa mai ai probleme. Saitul acesta nu reprezinta digi ofera doar informatii.

 2. Bizar telecom. Era foarte bun . Dar,au tras țeapă la câteva firme mai mici ,de la care au luat abonatii ,si nu au platit nici in ziua de azi.Nu au frică de Dumnezeu, au nenorocit familii,au profitat de bunatatea acestor oameni ,apoi s au facut ceață. Rusine sa la fie .Dumnezeu să le dea să piardă totul ,asa cum au pierdut oamenii de care au profitat. Dacă au frică de Dumnezeu se ocupă si platesc bietii oameni. Până atunci rusine să vă fie. !

 3. IPTV televiziunea viitorului, incercati si nu veti regreta…..toate posturile in format HD, calitate maxima la oviteza de net de cca. 20 mb/s…..

 4. Pentru Alin Digi se va axa doar pe fibra optica va baga fibra optica si la sate si doar in locuriile izolate in care nu vor putea ajunge cu fibra optica va fii dth iar daca nu stii pana la sfarsitul lui 202 digi va renunta la analogicul prin cablu si pe dth va fii intum procent mic maxim 10% si nu prea vor mai infestii pe dth

   • Domnule Alin de cand au preluat multe firme ai văzut în grila vreun canal de la Discovery, sau din Pachetul Amc sau pachetu Filmbox? NU? pe ei ii intereseaza numaru de abonatii si atat! Aaa ca a băgat 3 canale 1 HD si 2 sd-uri , crezi ca ii intereseaza ca vrei tu sa vezi Antena 1 HD sau alte canale care pot sa le ridice sau sa le preia simulcrypt de la Focus Sat? Nu e vointa si aici fara suparare domnule Alin aici nu au nici o scuza ! Vezi Dth-ul din Ungaria Digi au toate canalele publice HD iar la noi nu sunt în stare să țină TVR HD !

    • Georgian altceva este dth-ul unde sunt costuri mai mari pentru a ridica posturi in hd si altceva este cablul terestru. Iar in acest material se scrie de achizitii de firme de cablu nu dth.

     • Mai sa fie,dar cum naiba unii operatori se descurca,ma refer la operatorii mai mici de cablu si dth,iar Digi ditamai operatoru stie doar sa deschida servicii pe care peste cativa ani le lasa in voia sortii.Bebe,de ce ceilalti operatori care au si mai putini abonati decat cei de la Digi,de ce sunt in stare sa introduca posturi ca TVR HD sau Antena1 HD pe cablu sau dth,iar Digi se tot cacaie cu posturi temporare,oare pentru ei se face cumva discount,ei bine sigur nu.Ar trebuii sa fie bagati putin in frica cu falimentul din partea Anafului ca si asa au datorii mari,sa-i vezi dupa cum isi respecta abonatii.

  • Alin pe cablu au posturi in hd cele pe care le ai enumerat tu, ca nu vor sa le ridice si pe satelit asta e treaba lor. Asta este politica lor au preferat sa lase dth-ul pe linie moarta si sa se dezvolte pe terestru, prin cumpararea de firme mici sau sa cableze ei anumite zone.

   • Au ales trecutul si viitorul,felicitari pt cei Digi sunt praf din punctul de meu de vedere,daca nu vor sa aleaga viitorul adica dthul,nu e nimic la toamna le zic adio,daca nu mai baga macar un hd pe dth,dar sa nu fie temporar,ca tot acelasi drac este,tot banii aia,lumea abonata la dthul lor au receivere HD,dar poate vor sa le scuipe seminte in cap,nu numai cei de la telekom dth,poate vor sa fie depasiti de focussat,de orange si chiar de freesat,politica lor fata de abonati este rahat pe bat cu pic si poc,unii au achizitionat receivere noi HD iar altii le-au inchiriat si dau cate 5 lei lunar,dupa ce Digi a mintit si minte in continuare cu nonsalanta ca o sa bage hduri pe dth.

    • De ce nu treceti pe IPTV ( cum e la Telekom ) si tot vorbiti de DTH? Parerea mea e ca IPTVul e de zece ori mai bun ca DTH ca imagine…o sa spuneti ca Digi nu are, ok, altii au:) eu am avut la Telekom si am fost multumit; conditia e sa ai un net cu viteza acceptabila ( in jur de 8-10 Mb/s ).

   • Nu e chiar așa înafara de internet Digi e praf pe partea de tv,au una dintre cele mai slabe grile partea de Telefonie mobila e sub calitatea celor de la orange sau telekom.

    • Telekom este in groapa pe partea de tv orange foloseste sarmele telekom, pe partea dth stau bine orange. Telefonia mobila digi este junior fata de orange si telekom dar an de an inbunatatesc serviciul mobil, semnalul este din ce in ce mai bun. Parerea mea