Africa Salbatica – serie National Geographic Wild
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare difuzate pe posturile National Geographic si National Geographic Wild in luna septembrie.

National Geographic
Razboiul drogurilor: Trafic de heroina – 9 septembrie, in fiecare vineri, de la ora 22. Aceasta serie documentara prezinta in fiecare episod cate o poveste din lumea traficantilor de droguri din intreaga lume.

Fiecare episod prezinta traficantii de droguri si modul cum opereaza acestia pe teritoriile lor. Vom urmari modul de operare al traficantilor din Afganistan, Vietnam, Sicilia sau Mexic. Seria documentara Razboiul drogurilor: Trafic de heroina ne va detalia si povestea drogurilor permise de guvernele din anumite state, acele fabrici de pastile numite Big Pharma.

Al Doilea Razboi Mondial: Secrete vazute de sus – 12 septembrie, in fiecare luni, de la ora 21. In fiecare episod vom vedea locurile cheie ale bataliilor din cadrul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Aceste locuri ne vor fi prezentate intr-un mod unic nemaivazut pana acum, filmate de sus.

Iata care sunt locurile in care s-au desfasurat bataliile importante ale celui de-al Doilea Razboi Mondial si care vor fi prezentate in episoadele acestui serial documentar: locul unde s0a desfasurat lupta numita Ziua Z si Dunkirk, vom privi de sus buncare naziste ascunse, vom vedea nave de lupta pierdute si epave scufundate.

Europa privita de sus – din 20 septembrie, in fiecare marti, de la ora 22. Seria documentara ne va prezenta Europa privita de la inaltime. Vom descoperi cum ingineria, minunile naturale si traditia au transformat continentul European intr-un tablou vibrant.

Istoria: Momente interesante – din 26 septembrie, in fiecare luni, de la ora 20. Aceasta serie documentara ne va prezenta faptele istorice intr-un mod diferit prin faptul ca ne va prezenta culisele faptelor istorice. Aceste fapte vor dezvalui povesti dramatice amuzante, tulburatoare si fermecatoare. Seria documentara Istoria: Momente interesante va raspunde si la cateva intrebari cum ar fi: Care sunt calitatile esentiale ale unui presedinte bun?, Cum functioneaza un spion?, Ce lucruri minore pot declansa un Razboi?.

Oprire la boxe – in fiecare marti, din 27 septembrie, de la ora 21. Seria documentara Oprire la boxe prezinta modul in care se fac opririle la boxe ale masinilor de curse, care este rolul fiecarui membru al unei astfel de echipe, cate exercitii de oprire la boxe se fac pana cand echipa ajunge sa scoata cel mai rapid si eficent timp. Insa, seria ne prezinta si opririle la boxe ale celor mai mari vehicule de pe pamant: trenuri, avioane sau nave.

Fascinatie pentru aventura – din 28 septembrie, in fiecare miercuri, de la ora 20. In aceasta serie documentara, Big Moe Cason ne va prezenta o calatorie culinara interesanta. Cason va calatori in cele mai putin cunoscute locuri de pe pamant, unde va descoperi cele mai inedite retete culinare.

Iata ce retete ale unor preparate unice si rare vom descoperi in acest serial documentar: retete cu trufe albe italiene, preparat cu branza de elan si alte retete si locuri inedite.

Africa Salbatica – serie National Geographic Wild

National Geographic Wild
Africa Salbatica – de luni pana vineri, de la ora 20. In cadrul acestor documentare vom afla totul despre continentul African.

Doctor Pol – in fiecare luni, de la ora 23. Acest serial documentar prezinta cele mai interesante cazuri pe care doctorul Pol si echipa sa le trateaza pe diverse animale.

America Salbatica – in fiecare duminica, de la ora 19. Prin aceasta serie de documentare vom stii totul despre continentul American salbatic .

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.