Pana cand banii ne vor desparti – telenovela columbiana Diva
Postul de televiziune Diva continua sa mizeze pe telenovele columbiene noi si in luna aprilie. Din 3 aprilie, de la ora 18, pe Diva vom putea vedea telenovela Hasta que la plata nos separe / Pana cand banii ne vor desparti (2022). Aceasta productie va inlocui o alta telenovela, Durere si vindecare, ce se va termina vineri, 31 martie.

Pana cand banii ne vor desparti va fi difuzata de luni pana vineri, cate doua episoade consecutive. Este un remake al telenovelei cu acelasi nume produs in 2006-2007. Telenovela spune o poveste de dragoste presarata cu mult umor, dintre doi oameni care vin din doua lumi complet diferite insa destinul ii va uni.

Rafael Mendez (Sebastian Martinez) are o afacere mica, inofensiva, din care castiga ceva bani cat sa isi duca traiul de zi cu zi, el este un vanzator ambulant, vinde diferite produse in porbagajul masinii sale. Rafael are o relatie cu vecina sa Vicky Pardo (Juliette Pardau).

Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos) este o tanara care conduce o afacere auto si este logodita cu un tanar chipes, Luciano Valenzuela (Gregorio Pernia). Vietile linistite ale celor doi vor fi date peste cap de destin intr-o zi cand cei doi se vor ciocni involuntar cu masinile.

Pana cand banii ne vor desparti – telenovela columbiana Diva

Pana cand banii ne vor desparti este produsa de RCN Television. A fost preluata de Netflix si difuzata in toate tarile latine bucurandu-se de un real succes.

Din distributia telenovelei fac parte actori cunoscuti si indragiti de publicul din Romania, cum ar fi: Carmen Villalobos (a mai jucat in telenovele ca: Fara sani nu exista paradis (Acasa), Cafea cu parfum de femeie (2021, Happy Channel), Sebastian Martinez (joaca si in telenovela Durere si Vindecare – Diva), Juliette Pardau (a mai jucat in serialul Netflix El Chapo).

Pana cand banii ne vor desparti are un sezon format din 88 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 8,3.

Diva se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.