Black Friday Digi: Taiem tot la jumate

Digi Romania si-a anuntat oferta de Black Friday, asemenea anilor precedenti se ofera reducere la orice serviciu nou 50% timp de 12 luni. Asadar, indiferent ca este vorba de un serviciu nou contractat sau un upgrade, operatorul reduce tariful 50% timp de 1 an. Pot fi suplimentate servicii de televiziune prin cablu, televiziune prin satelit, internet fix, internet mobil, telefonie mobila (inclusiv cu portare) sau telefonie fixa.

Reducerea Black Friday va putea fi obtinuta atat prin contractare online pe site-ul Digi sau din aplicatia Digi, cat si in magazinele RCS & RDS. Reprezentantii Digi indeamna prin notificarile trimise clientilor sa se instaleze si aplicatia Digi pentru a putea fi notificati atunci cand incepe campania Black Friday. Dupa instalarea aplicatiei, trebuie sa ne logam (utilizatorii care nu au deja un cont Digi, isi pot configura unul).

La Digi, Black Friday incepe vineri si tine pana luni. In plus, magazinele care de obicei au program normal de luni pana vineri, vor fi deschise si sambata pana la ora 14:00.

Black Friday Digi: Taiem tot la jumate

In concluzie, la Digi oferta Black Friday de anul acesta este una foarte buna insa nu aduce nimic nou fata de anii precedenti. Totusi, 50% reducere la abonament timp de un an este o oferta destul de avantajoasa, in special daca intentionati oricum sa contractati servicii Digi iar suma redusa este mai mare cu cat se opteaza pentru mai multe servicii.

Reamintim ca luna trecuta Digi a lansat o alta campanie ce a fost disponibila in ultimii ani, Digi Days, prin care se oferea reducere la abonament 50% in primele 6 luni pentru serviciile noi contractate de clientii existenti.

Prin campaniile lansate in ultimii ani, Digi nu vine cu nimic nou insa se pare ca ofertele sunt suficient de bune pentru a-si creste numarul de abonati.

Voi ce parere aveti despre campania Black Friday din reteaua Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU