Mistere la fotografie – DIVA
Postul de televiziune Diva incepe anul 2023 cu un program plin de noutati in ceea ce priveste filme si seriale. Iata pe scurt care sunt noutatile lunii ianuarie. In fiecare zi de duminica, Diva difuzeaza filme romantice, acestea vor fi difuzate de la ora 16.

Amazing Winter Romance / Idila de iarna (2020) – 8 ianuarie, ora 16. Julia Miller (Jessy Schram) este jurnalista si scriitoare, ea pleaca din orasul natal pentru a se angaja la un ziar. Dupa un timp, Julia ramane fara inspiratie si ii cere sefului sau o pauza.

De sarbatori, ea se intoarce in orasul natal pe care il gaseste inzapezit. In acel oras, tatal Juliei si fostul prieten din copilarie, Nate Perry (Marshall Williams) au impreuna o afacere, un labirint al zapezii in care vizitatorii vor experimenta toate placerile distractiilor iernii.

Julia doreste sa scrie un articol despre acest labirint, iar in acest sens, Nate ii va fi ghid. Filmul Idila de iarna are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a primit nota 6.

The Perfect Pairing / Perechea Perfecta (2022) – 16 ianuarie, ora 16. Cristina (Contractor Nazneen) este critic culinar, ea pleaca in vizita la o crama. In drum spre crama, Cristina aluneca si isi pierde temporar memoria. Ea este ajutata sa isi revina de catre Michael (Brennan Elliott), de care Cristina se indragosteste pe loc.
Perechea Perfecta are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Hearts of Winter / O iubire hibernala (2020) – 22 ianuarie, ora 16. Bethany Cain (Jill Wagner) este designer de interior, ea lucreaza la o revista de specialitate care organizeaza un concurs. Castigatorul acelui concurs primeste cadou un nou look al casei.

Mistere la fotografie – DIVA

La acel concurs participa si tanara Zoe Oliver (Lauren McNamara), care doreste o schimbare de look a casei pentru ea si tatal sau care a cazut intr-o depresie dupa moartea sotiei. Zoe castiga concursul si in timpul redecorarii casei de catre Bethany, intre ea si tatal lui Zoe se petrece ceva special.
Filmul are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Castelul de gheata – 29 ianuarie, ora 16. Iubitorii misterelor pot urmari la Diva in fiecare miercuri seara de la ora 21 seria de filme Picture Perfect Misteries / Mistere la fotografie (2019) – 11, 18, 25 ianuarie. Allie Adams (Alexa Pena Vega) este o fotografa amatoare care il ajuta pe detectivul Sam Acosta (Carlos Pena Vega ) sa rezolve trei cazuri complicate de crima.

Cele 3 filme Mistere la fotografie au durata medie de o ora si 25 de minute, pe IMDb au primit nota 6,4. In luna ianuarie, pe langa aceste filme prezentate in acest material, DIVA aduce in luna ianuarie si sezoane noi ale unor seriale consacrate: Magnum, detectiv particular, Astrid si Rapahelle si o noua telenovela Durere si vindecare. Aceste serii sunt difuzate din 2 ianuarie, in fiecare zi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.