Black Friday Digi
Digi (RCS & RDS) a anuntat data lansarii ofertei Black Friday de anul acesta insa nu au fost mentionate inca beneficiile oferite. In acest articol vom actualiza toate informatiile obtinute despre oferta Black Friday din reteaua RCS & RDS.

Campania Black Friday va incepe la RCS & RDS vineri, 12 noiembrie 2021, si va tine 3 zile in cadrul carora vom beneficia de cele mai bune reduceri din an.

Anul trecut, vinerea neagra a inceput la Digi pe 13 noiembrie iar abonatii au beneficia de urmatoarele reduceri:

  • abonatii noi – 50% reducere la abonament timp de 12 luni pentru orice serviciu contractat
  • abonatii existenti – 50% reducere la abonament timp de 12 luni pentru fiecare serviciu nou contractat si pentru upgrade-uri

Reducerile au fost aplicate doar in cazul contractelor semnate/prelungite pe 24 de luni.

Desi nu exista inca informatii despre beneficiile oferite anul acesta in cadrul ofertei Black Friday, probabil vor fi aceleasi ca in 2019 si 2020 si anume 50% reducere la abonament timp de 1 an. In trecut, oferta era disponibila prin toate metodele de abonare (online, telefonic sau intr-un sediu Digi) insa nu stim inca daca acest lucru va fi valabil si in 2021.

Daca intentionati sa va abonati curand la serviciile Digi, va recomandam sa asteptati perioada campaniei Black Friday pentru a beneficia de cele mai bune oferte de anul acesta. Totusi, trebuie sa luati in considerare ca instalarea serviciilor si livrarea echipamentelor poate dura mai mult in aceasta perioada, din cauza numarului mare de solicitari. Aceasta informatie poate fi utila daca aveti o nevoie urgenta de aceste servicii.

Cele mai mari reduceri sunt oferite de Digi la nivel national in cadrul ofertelor Black Friday si Digi Days. Oferta Digi Days a fost lansata de cateva ori anul acesta.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom afla toate beneficiile oferite de RCS & RDS in cadrul acestei oferte.
Voi ce parere aveti despre aceasta oferta in reteaua Digi?

Update 08.11.2021: In cadrul ofertei Black Friday 2021 vom avea 50% reducere la abonament timp de 1 an pentru servicii noi, upgrade-uri si extraoptiuni;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII