Frostpunk – joc gratuit pe Epic Games
Frostpunk este un nou joc oferit gratuit de Epic Games, tot ce trebuie sa facem pentru a obtine acest joc este sa accesam site-ul oficial Epic Games si sa ne logam (putem adauga un nou cont daca nu avem deja unul).

Frostpunk a fost dezvoltat si publicat in 2018 de 11 Bit Studios, companie care a lansat This War of Mine. Jocul se desfasoara intr-un univers alternativ, in secolul 19, iar jucatorii trebuie sa construiasca si sa administreze un oras intr-o iarna vulcanica, explorand zone din afara orasului pentru a gasi supravietuitori si resurse.

Jucatorul, numit si „capitanul”, incepe cu un mic grup de supravietuitori alcatuit din muncitori, ingineri, copii si cateva resurse cu ajutorul carora putem incepe constructia orasului. Jucatorii trebuie sa aduce lemn, carbune, metale si mancare pentru a se proteja de temperaturile care fluctueaza continuu. Conditiile meteo si situatiile politice pot afecta muncitorii, care pot ajunge sa munceasca greu sau sa nu mai munceasca deloc.

Actiunea se desfasoara in anul 1886, intr-un univers alternativ in care vulcanii Krakatau si Muntele Tambora erup. In combinatie cu intensitatea scazuta a soarelui si a unor evenimente necunoscute, aceste lucruri duc la o iarna vulcanica si la moartea a milioane de oameni.

Pana in prezent, Frostpunk a fost lansat pentru Windows, macOS, PlayStation 4 si Xbox One si au fost vandute peste 3 milioane de copii pe parcursul celor 3 ani de la lansare, primind recenzii pozitive din partea jucatorilor.
Anul acesta, 11 Bit Studios va lansa Frostpunk si pe mobil, in colaborare cu NetEase Games.

Frostpunk – joc gratuit pe Epic Games

In mod normal, pretul acestui joc este de 116 lei insa pana pe 10 iunie poate fi obtinut gratuit de pe Epic Games. Este gratuit doar pachetul de baza, expansiunile The Last Autumn, On The Edge si The Rifts nu sunt incluse insa pot fi achizitionate separat.
Reamintim ca ultimul joc important oferit gratuit de Epic Games a fost NBA 2k21.

Daca ati jucat Frostpunk, ce parere aveti despre acest joc? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.