Blackview Tab 13 – O tableta noua si imbunatatita.
In urma succesului avut din vanzarea modelului de tableta Blackview Tab 8, compania si-a actualizat in mod constant portofoliul producand in continuare tabletele Tab 10 pro, Tab 11 si Tab 12. Fiecare dintre modelele mentionate avand propriile actualizari.

Blackview TAB 13 poate fi achizitionat de aici.

Blackview isi surprinde din nou utilizatorii de gadget-uri prin producerea unui nou model de tableta si anume: Blacview Tab 13. Acestia vin cu actualizari proprii si convingatoare, gata sa starneasca curiozitatea pasionatilor de tehnologie.

Blackview Tab 13- 1
Blackview Tab 13- 1

Iata care sunt principalele posibile upgrade-uri cu care vine la pachet Blackview Tab 13:

 • Ecran FHD+ certificat TUV Rheinland Low Blue Light de 10,1 inchi– conform unor informatii aparute pe Twitter, noua tableta ar detine un ecran de tip FHD si primul certificat TUV Rheinland Low Blue Light dintre toate dispozitivele Blackview. Acest tip de ecran are 3 tipuri de protectie a ochilor adapandu-se dupa modul de utilizare (mod intunecat, mod de citire si mod de protectie a ochilor). Asadar, Blackview Tab 3 isi poate proteja utilizatorii de lumina albastra scazuta si poate reduce oboseala ochilor cu ajutorul noului tip de ecran.
 • Baterie de 7280 mAh, cu autonomie de peste 30 de ore de utilizare moderata, mai mare decat la celelalte modele de tablete produse de Blackview. Cu o astfel de capacitate, bateria rezista atunci cand este utilizata zilnic pentru jocuri, streaming video, fotografii, navigatie, etc.
  Blackview Tab 13 -2
 • Capacitate de 128 GB ROM+ 6 GB RAM+ 4 GB expansiune memorie+ 1 TB extensibil. In ceea ce priveste memoria, se astepta ca noua tablata Tab 13 sa aiba capacitatea de a stoca mai mult continul dar si capacitatea de a face mai multa sarcina in mod fluent. In plus, se preconizeaza ca tehnologia de extindere a memoriei este una mult mai buna, astfel se va putea extinde memoria RAM de la 6 GB la 10 GB.
  Blackview Tab 13 -3
 • Simo Internet- o solutie mai convenabila de Wifi in aer liber. SIMO este o companie care le ofera utilizatorilor acces rapid si neintrerupt la internet oriunde si oricand prin trecerea automata la cea mai buna retea disponibila din zona. Mai mult decat atat, utilizatorii Blackview Tab 13 nu vor avea nevoie de o cartela SIM pentru a accesa internetul atunci cand nu exista o conexiune Wifi. Pentru Tab 13 se preconizeaza ca va fi utilizata versiunea SIMO 1.0.
 • Interactiune in stil PC- aceasta caracteristica permite utilizatorului sa deschida mai multe ferestre de aplicatii in acelasi timp, combinand caracteristica PC-ului cu comoditatea tabletei.
 • Design OS imbunatatit- DokeOS_P 3.0 actualizat de la versiunea 2.0 pe baza celui mai recent Android 12 care va oferi, cel mai probabil, un mod mai fluent de utilizare a interfetei fata de celelalte modele de tablete Blackview.
  Blackview Tab 13 -4
 • Boxe duale inteligente compatibile PA pentru o calitate audio mult mai buna, sunet mai puternic si mai clar, stereo si exceptional.

Potrivit anumitor zvonuri, este probabil ca noua tableta Blackview Tab 13 sa fie alimentata dse MediaTek Helio G85 si sa se livreze cu doua boxe BOX Smart PA.

In ceea ce priveste caracteristicile camerelor foto/video se astepta ca Tab 13 sa gazduiasca o camera frontanla Samsung de 8 MP si camere de spate de pana la 13 MP+ 0.3 MP.

In ceea ce priveste designul exterior, dintre toate tabletele, se asteapta ca Tab 13 sa aiba cea mai frumoasa si minimalista combinatie dintre toate tabletele produse pana in acest moment, fiind confectionata din aliaj de aluminiu si cadru aplatizat cu o grosime de 7,7 mm si o greutate de 450 g. Pentru o mai buna rezistenta la fisuri, Tab 13 este protejata de o pelicula calita intarita.

In ceea ce priveste data lansarii, ei bine, Blackview Tab 13 se asteapta a fi lansata pe 22 august 2022 in premiera modiala, iar pretul se preconizeaza a fi mai mic decat media, despre care se spune ca va fi cel mai scazut nivel record.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.