Film Now gratuit o luna la activarea Digi Online
Digi (RCS & RDS) lanseaza o noua campanie prin care ofera o luna gratuita pentru optiunea Film Now la activarea gratuita a serviciului Digi Online pana pe 28 iulie 2020.

Extraoptiunea Film Now contine programul cu acelasi nume si costa 3 lei pe luna. La activarea gratuita a serviciului Digi Online pana pe 28 iulie 2020 vom primi o luna gratuita pentru Film Now. Promotia se aplica doar clientilor de televiziune prin cablu sau satelit (DTH) care la data activarii nu au deja extraoptiunea Film Now activata. Astfel, daca avem deja activa optiunea Film Now, nu vom beneficia de o luna gratuit.

Cum activez Digi Online?
Activarea serviciului Digi Online se face pe site-ul oficial Digi Romania – ne logam in sectiunea Contul Meu (cream un cont daca nu avem deja unul) – selectam Serviciile MeleDigi Online – alegem un nume de utilizator si o parola – accesam linkul de confirmare primit pe adresa e-mail.

Cum activez Film Now?
Extraoptiunea Film Now sau orice alta extraoptiune Digi se poate activa prin una din urmatoarele modalitati:

 • online pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – ne logam in cont – Serviciile Mele – Digi TV
 • apel la relatii cu clientii Digi
 • prezenta intr-un punct comercial Digi

Digi Online este platforma online detinuta de Digi, disponibila atat prin varianta web cat si pe aplicatie de mobil (Android sau iOS). Acest serviciu este disponibil gratuit si exclusiv pentru abonatii Digi care au minim un serviciu. Logarea pe Digi Online se poate face folosind datele de autentificare Digi Online sau datele utilizate pentru logare pe site-ul Digi Romania.

Pe Digi Online putem viziona online, oriunde ne-am afla, programe precum Viasat (Nature, History, Explore), National Geographic, Nat Geo Wild, Disney (Channel, Junior), Eurosport (1, 2), Digi Sport (1, 2, 3, 4), Discovery Channel, HGTV, Epic Drama, posturile Digi (Life, Animal World, World) si multe altele.

Film Now gratuit o luna la activarea Digi Online

Reamintim ca Digi a lasat programul Film Now liber pentru vizionare in perioada 16 martie – 2 iunie 2020, perioada in care abonatii care aveau deja activa extraoptiunea Film Now, au platit-o in continuare, la fel cum se va intampla in cadrul acestei oferte.

Promotia este afisata pe site-ul DigiOnline.ro. Voi ce parere aveti despre noua campanie Digi pentru Digi Online si Film Now? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

  • Da, nu este mentionat nicaieri ca se aplica o perioada determinata, ceea ce inseamna ca dezactivarea se va putea face ca si pana acum, oricand incepand luna urmatoare.

  • Optiunea trebuie activata insa nu stiu daca e suficient sau mai trebuie facut altceva. Normal ar fi sa activam Digi Online, activam extraoptiunea si fiind respectata conditia ca Digi Online s-a activat incepand cu data de azi (de azi e oferta), atunci ar trebui sa se aplice promotia.

 1. Eu am cablu de la Digi nu am activat extraoptiunea Film Now am dat log out pe contul DigiOnline si mam logat cu nr de telefon dar nu functioneaza

   • A functionat logarea dar nu functioneaza Film Now pe Digi online nu am activat extraoptiuea oare cat trebuie asteptat sau trebuie sa dezinstalez aplicatia Digi Online si sa fac din nou logarea cu nr de telefon

    • Cred ca trebuie activata si extraoptiunea dupa ce am activat Digi Online si ar trebui sa se aplice promotia automat, insa nu sunt sigur, pe site inca nu scrie nimic in acest sens.
     Iti recomand sa dai un telefon la relatii cu clientii Digi sa te indrume operatorii.

  • Nu este specificat nimic in acest sens, deci n-ar trebui sa fie probleme. Singurele conditii vizibile pe site sunt urmatoarele:
   -sa avem televiziune prin cablu sau satelit de la Digi;
   -sa nu avem deja activa extraoptiunea Film Now;
   -sa activam Digi Online pana pe 28 iulie 2020;

     • Atunci ar trebui ca ordinea operatiunilor sa fie urmatoarea:
      -activare digi online in perioada promotiei;
      -activare extraoptiune in perioada promotiei;
      Ulterior ar trebui sa fie aplicata reducerea.
      Totusi, ar fi bine sa dai un telefon la relatii cu clientii, sa nu ma injuri dupa daca nu ai o luna gratuita, in caz ca mai trebuia si altceva. 🙂

     • Păi nu este atunci nicio promoție, ca daca activez extraoptiunea film now pe cablu funcționa și pe digi online!

     • Ideea este ca ofera o luna gratuit, asta e promotia care pana acum nu a existat.
      Dupa aceasta luna gratuita putem dezactiva optiunea si nu platim nimic.
      Daca nu vom dezactiva extraoptiunea, vom fi tarifati 3 lei pe luna incepand cu a doua luna.