Pret Amazon Prime Video in Romania
O noua platforma de streaming are interfata in limba romana. Platforma Prime Video a celor de la Amazon a lansat de ceva timp interfata in limba romana. In plus, o varietate de filme si seriale de pe aceasta platforma au subtitrare in limba romana. Cateva filme sunt 4k, avand si descriere in limba romana.

Chiar daca Prime Video nu are inca un continut atat de bogat cum are Netflix de exemplu, pretul abonamentului platformei Prime Video este de 27.99 lei. Mai mult, daca folositi pentru abonare un card bancar din Romania atunci veti plati un pret al abonamentului de numai 13.99 de lei pe luna. Aceasta reducere a abonamentului este valabila pana pe 30 iunie.

Prime Video pune la dispozitia abonatilor sai un continut original si premiat, cateva astfel de productii sunt: The Grand Tour, Goliath, Hand of God, Red Oaks si altele. Platforma Prime Video a companiei Amazon este disponibila pe calculator, tablete, telefoane sau TV-uri Smart. Poti urmari continutul video pe 3 dispozitive simultan.

Prime Video pune la dispozitia abonatilor sai optiunea de a descarca filmul sau serialul dorit si dupa aceea pot urmari acel film sau serial fara a folosi internetul, direct de pe spatiul de stocare al dispozitivului.

Pret Amazon Prime Video in Romania

O alta noutate a platformei este acea ca abonatul poate controla utilizarea datelor in timpul descarcarii si vizionarii de videoclipuri pe telefoane sau tablete. Si pe platforma Prime Video poti sa iti faci pana la 3 profile individuale pe un singur cont. Cine doreste sa vada ce ofera Prime video o poate face in mod gratuit timp de 7 zile, daca in acest timp nu sunteti multumiti de continut, puteti renunta oricand fara a se plati ceva.

Aplicatia Prime Video este disponibila pe Android dar si in App Store Samsung sau Microsoft. Pe multe televizoare Smart este instalata automat la fel ca Netflix. Contul poate fi configurat pe site-ul oficial Prime Video. Pentru moment, Prime Video nu este disponibil printr-un operator de cablu sau telefonie mobila in Romania, asa cum sunt disponibile platformele Netflix sau HBO Go, insa nu ar fi exclus ca pe viitor Amazon sa incheie un parteneriat cu un operator de cablu sau telefonie.

Amazon Prime Video a incurajat abonati din Romania sa treaca de la plata in euro in plata in lei inca din perioada ianuarie -februarie 2021. In tara noastra sunt disponibile cu interfata in romana 3 platforme de streaming: Netflix, HBO GO iar acum si Prime Video.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

  • Abonamentul costa 13.99 lei pe luna, continutul disponibil il puteti vedea pe site-ul dedicat aplicatiei iar in ceea ce priveste compatibilitatea cu Samsungul dvs, verificati daca va apare aplicatia in marketul aplicatiilor si daca o puteti instala.

 1. Buna ziua eu am cont de amazon dar este facut in Germania si acum Amazon Prime ma logheaga pe Amazon.DE. Acum sunt in Romania si doresc sa vad filmele in romana.Ce trebuie sa fac?

  • Buna seara,
   Conturile altor platforme pot fi utilizate si in alte tari, conform continutului disponibil in tarile respective, cel putin din UE insa nu stiu daca este si cazul celor de la Prime Video. Verificati daca aveti o setare prin care sa schimbati limba generala sau locatia. Din pacate, eu nu mai am cont sa verific acest aspect.

 2. Bună ziua Am un cont pe Prime video Amazon și nu mă pot reconecta deoarece contul a fost dezactivat acum doi ani iar acum la resetarea parolei îmi cere o parolă suplimentară de securitate pe care Bineînțeles că am uitat o pe mail primesc noul Cod de reactualizare dar mă poticnesc la parola cu un nume suplimentară ce să fac

 3. Exista o diferență mare fata de Netflix,și anume pe Netflix daca ai abonament te poți uita la toate filme și serialele de pe platforma,în schimb pe Amazon prime video nu e așa.Sunt filme care le ai pe platforma dar nu le poți viziona decât dacă cumperi filmul sau o închiriezi pe 3zile,și prețul acesta diferă de la film la film.
  Cel puțin așa e in State și așa e și în Israel,îs curios câți români vor face abonament știind că acest lucru nu le oferă posibilitatea să vadă toate filmele de pe platforma gratis.
  Ar trebui să verificați cum funcționează platforma în Romania daca sunt toate filmele gratis sau daca e cum am spus eu.