Blackview Tab 16 – pregatit pentru lansare, display flagship 2k&11″
In contextul cresterii cererilor pentru clase si conferinte online, importanta tabletelor a crescut iar Blackview Tab 15 a devenit din ce in ce mai cunoscut la nivel global datorita performantelor. Insa, Blackview nu se opreste aici, conform unor informatii lansate din interiorul companiei, Blackview pregateste luna aceasta lansarea tabletei Blackview Tab 16 iar asteptarile sunt ca producatorul sa continue sa ofere experiente superlative audio si video, o tableta mai mare si mai rapida, pentru o productivitate sporita.

Blackview Tab 16 - pregatit pentru lansare, display flagship 2k&11

Display full-view 2k, 11″
Certificare TÜV Rheinland pentru lumina albastra redusa

Pentru a permite utilizatorilor sa vizioneze mai multa informatie in timp ce navigheaza pe internet sau vizioneaza documente, Blackview Tab 16 va avea un display de 11″ 2k full-view, cu certificare TÜV Rheinlandpentru a reduce oboseala vizuala intr-o era in care clasele si conferintele online sunt din ce in ce mai intalnite, marind astfel eficienta pentru lucru si studii.

Tableta are grosimea de doar 7.95mm si greutatea de 533g, incorporand bateria de 7680mAh care permite pana la 18 ore de uz zilnic, astfel incat nu trebuie sa ne ingrijoram de probleme cand plecam de acasa.

Camere AI imbunatatite 13MP + 8MP

Pentru a facilita nevoile studentilor sau a juniorilor in campul muncii de a inregistra cursuri si sedinte, Tab 16 va avea camera principala de 13MP si cea frontala de 8MP. Camera secundara suporta deblocare faciala cu ajutorul AI, pentru a putea fi deblocata cu usurinta.

Blackview Tab 16 – pregatit pentru lansare, display flagship 2k&11″
Octa-core Unisoc T616

Pentru a face fata cererii de viteza, asteptarile sunt ca tableta sa vina cu procesorul Unisoc T616, un upgrade semnificativ fata de predecesorul sau Unisoc T610, cu 36.982 in testele Antutu, si o imbunatatire de 17% la viteza procesarii RAM.

Pana la 14GB RAM + 256GB ROM si pana la 1TB extindere de memorie prin card TF – Dubland spatiul de stocare

Tab 16 va fi cel mai probabil prima tableta Blackview cu 256GB memorie interna, pana la 14GB RAM si posibilitatea de extindere a memoriei cu un card TF de 1TB. Nu numai ca va putea stoca mai mult continut digital insa capacitatile de multitasking vor fi de asemenea imbunatatite considerabil.

Sistem de operare imbunatatit – Eficienta dublata

Pentru a asigura o experienta a utilizatorilor mai buna, Tab 16 va fi lansat cu Doke OS_P 3.0 bazat pe Android 12, care reprezinta o imbunatatire in ceea ce priveste design-ul si performantele. Tab 16 va fi echipat cu procesulw Meminfo Killer, care va prioritiza procesele, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de o un raspuns mai bun al aplicatiilor si taskurilor.

Mod PC versatil – sparge barierele dintre tableta si PC

Pentru o experienta asemanatoare PC-ului, dispozitivul se va comporta precum un laptop de 11″ in modul PC, astfel incat utilizatorii pot face cu usurinta diverse operatiuni precum editarea documentelor, inregistrarea notitelor si gazduirea sedintelor online.

Alte specificatii

In plus, Tab 16 va avea difuzoare Smart-K quad-box pentru a furniza audio 3D si Widevine L1 care permite utilizatorilor sa aplicatii de streaming internationale la o calitate superioara. In acelasi timp, pentru ca utilizatorii si companiile sa beneficieze de securitate imbunatatita, Tab 16 va avea incorporat SE-Linux, care va preveni rootarea dispozitivului si aplicatii care incearca sa sustraga informatii private.

Per total, Tab 16 este un dispozitiv mai productiv decat un telefon dar mai portabil decat un PC. Lansarea noului model va avea loc cel mai probabil intre 20 si 26 martie 2023. Gasiti aici mai multe informatii despre Blackview Tab 16.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.