Bodkin – sezonul 2 Netflix
Bodkin (2024) este un serial irlandez si american, o serie ce combina comedia cu elemente misterioase si de drama. Seria a fost creata de Jez Scharf, filmata in West Cork, Irlanda si este disponibila pe Netflix din 9 mai.

Bodkin prezinta un grup de podcasteri care pornesc sa investigheze disparitia a trei straini intr-un orasel idilic din Irlanda. Insa, atunci cand incep sa afle detalii, ei dezvaluie o poveste mult mai mare si mai ciudata decat ar fi putut sa-si imagineze.

Un podcaster american, un asistent de cercetare si un reporter de investigatii viziteaza West Cork, zona rurala din Irlanda, pentru a investiga disparitia a trei persoane ce au disparut cu 25 de ani in urma in timpul festivalului Samhain (Halloween).

Primul episod incepe cu Dove (Siobhán Cullen), o reporterita criminalista, care este indrumata de editorul ei sa paraseasca Londra pentru ceva timp, deoarece povestea la care lucra devine prea periculoasa pentru a ramane acolo.

Dove primeste ordine sa lucreze cu podcasterul Gilbert (Will Forte), cercetatoarea Emmy si soferul Sean.

In acest serial vedem actorii Siobhán Cullen (Obituary – 2023, The Dry – 2022), Robyn Cara (Trying – 2020, We Die Young – 2019, Life – 2020), Chris Walley (1917 – 2019, The Last Voyage of the Demeter – 2023), David Wilmot (Anna Karenina – 2012, The Guard – 2011, Calvary – 2014), Will Forte (nominalizat la 5 premii Emmy cu The Last Man on Earth, 30 Rock si Late Show with David Letterman), Ger Kelly si altii.

Bodkin – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al serialului Bodkin are 7 episoade si in prezent are nota 7.1 din aproximativ 1.300 de recenzii pe IMDb. Indicele de popularitate IMDb este 365, ceea ce demonstreaza un interes ridicat la nivel international.

Pe Netflix, serialul ocupa locul 3 in topul seriilor vizionate in Romania, dupa miniseria Un barbat adevarat (locul 2) si inainte de miniseria Micutul meu ren (locul 4, continua sa isi pastreze un loc in acest top la peste o luna de la lansare).

Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca sezonul 2 pentru Bodkin insa inceputul este promitator. Reinnoirea seriei va depinde, cel mai probabil, de numarul de abonati Netflix care vizioneaza aceasta productie si de numarul de ore vizionate. Pana la data publicarii acestui articol, nu au fost confirmate informatii despre sezonul 2 sau despre lansarea productiei ca o serie limitata.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea noutati despre episoade noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.