Suntem morti cu totii – sezonul 2 Netflix
Platforma Netflix a pregatit seriale interesante pentru fanii serialelor cu zombi. Pe 28 ianuarie va intra serialul coreean All Of Us Are Dead / Suntem morti cu totii (2022).

Un virus din interiorul unui liceu ii transforma pe elevi in zombi si astfel incepe haosul intre cei transformati in zombi si cei care vor sa scape. Virusul se extinde rapid si in afara liceului.

Serialul Suntem morti cu totii este realizat dupa webtoonul Now at Our School / Acum la scoala noastra publicat de Joo Dong Geun, care s-a bucurat de un real succes in Coreea de Sud.

Avand in vedere ca Netflix a mai introdus seriale din zona asiatica care au avut un mare succes, este de asteptat ca si acest serial sa aiba acelasi succes ca alte seriale precum: Squid Game, My Name si altele.

Serialul Suntem morti cu totii este produs de JO Lee, Seong-Il Cheon si Kim Nam-soo. Acest serial era planuit pentru lansare inca din 2020 insa din cauza crizei sanitare filmarile au fost oprite.

In acest serial ii vom vedea pe: Park Ji Hoo (Yoo Gwi-nam), Yoon Chan young (Chung san) Park Solomon (Lee soo hyuk) si altii. Serialul Suntem morti cu totii se aseamana intr-o mare masura cu serialul Kingdom (2019), numai ca in Kingdom actiunea se petrece intr-o epoca apusa, intr-un regat. Serialul se aseamana si cu filmul Alvie si Sweet Home care sunt si ele disponibile pe Netflix. Alvie si Sweet Home au fost lansate in 2020.

Serialul Suntem morti cu totii a fost filmat in Seul, Coreea de Sud si este compus dintr-un sezon cu 12 episoade, un episod are durata de 42 minute. Platforma Netflix isi propune sa lanseze in 2022 nu mai putin de 25 seriale coreene (nu stim daca toate aceste seriale vor fi disponibile si in tara noastra).

Serialele sud-coreene au o popularitate destul de mare, inclusiv in randul abonatilor platformei Netflix. Serialul sud-coreean cu cel mai mare succes inregistrat anul trecut pe platforma Neflix atat in Romania cat si in intraga lume a avut-o Squid Game / Jocul Calamarului, care a intrat rapid in topul preferintelor abonatilor Netflix si care va avea si sezonul 2. Squid Game a fost lansat pe Netflix pe 17 septembrie 2021.

Suntem morti cu totii – sezonul 2 Netflix

In ceea ce priveste Suntem morti cu totii, reprezentantii Netflix sau persoanele implicate in aceasta productie nu au confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2 sau anularea acestuia insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii in acest sens.

Daca ati urmarit Suntem morti cu totii, ce parere aveti despre acesta? Doriti sa vedeti si sezonul 2?

Update 14.09.2022: Sezonul 2 al serialului Suntem morti cu totii a fost reinnoit in iunie conform reprezentantilor Netflix iar filmarile au inceput in iulie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

  1. bă de-abia aștept sez 2 din suntem morți cu toții dar pe ce dată apare pe netflix?? am înțeles ca pe 20 ianuarie 2024 apar din cinematografe dar pe netflix când?

  2. Eu consider ca ar trebui,trebuie sa apara sez 2 din „Suntem morți cu toții” pentru ca la sfarsitul ep 12 dupa cum se vede trebuie si o continuoare… Și eu cu mare drag astept sez 2 din ” Suntem morți cu toții” !