BTK: Confesiunile unui criminal in serie – Crime+Investigation
In acest articol vom detalia cateva documentare interesante ce vor fi difuzate pe postul Crime+Investigation in luna martie.

BTK: Confesiunile unui criminal in serie – din 15 martie, in fiecare marti, de la ora 23. Seria de documentare Confesiunile unui criminal in serie ne prezinta in detaliu crimele facute de Dennis Rader care are la activ nu mai putin de 10 condamnari pe viata pe care le face intr-o inchisoare de maxima siguranta numita El Dorado.

Doctorul Katherine Ramsland, profesor de psihologie medico-legala, a tinut o corespondenta cu Dennis Rader timp de 10 ani. Prin aceasta corespondenta, doctorul Ramsland a obtinut din partea lui Rander detalii intime despre trecutul sau si despre cum si-a ucis victimele.

In acelasi timp, profesorul de psihologie le-a oferit celor de la criminalistica si fortelor de ordine informatii cu care acestia si-au imbunatatit procesul de depistare si descurajare a infractorilor extrem de violenti.

Seria de documentare Confesiunile unui criminal in serie ne va prezenta in detaliu viata dubla pe care o ducea Dennis Rader in oraselul Wichita, Kansas. Rader era considerat un cetatean model insa el era, de fapt, un criminal cu sange rece.

Dr. Ramsland va incerca sa ne explice ce l-a facut pe Dennis sa se transforme dintr-un baiat model intr-un criminal. Dennis Rader a dus viata dubla timp de 30 de ani pana sa fie prins. In cele 4 episoade ale serialului, telespectatorii vor descoperi cine este omul din spatele acronimului BTK (Bind, Torture, Kill/ Leaga, Tortureaza, Ucide).

Serialul Confesiunile unui criminal in serie are 4 episoade, fiecare episod avand durata de 60 de minute.

BTK: Confesiunile unui criminal in serie – Crime+Investigation

Primele 48 de ore – sezonul 24 (partea a doua) – din 17 martie, in fiecare joi, de la ora 23. In medicina, primele 48 de ore sunt numite ore critice iar in criminalistica primele 48 de ore de la infaptuirea unei crime sunt cele mai importante. In acest timp, politistii trebuie sa aiba un suspect, o pista sau o arestare.

Fiecare episod al acestei serii de documentare urmareste cei mai buni detectivi criminalisti, rezolvand cele mai dificile cazuri de crima. Serialul documentar Primele 48 de ore (partea a doua) are 9 episoade iar fiecare episod are durata de 60 de minute.

Am supravietuit unui criminal in serie – din 25 martie, in fiecare vineri, de la ora 23. Serialul documentar Am supravietuit unui criminal in serie spune povestile unor persoane care au supravietuit unor criminali foarte periculosi cum ar fi: Andrew Urdiales, Richard Beasley, Angel Resendiz sau David Parker Ray.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII