Bugs Bunny Constructorii – serie noua Cartoonito
Postul de televiziune Cartoonito anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand de luni, 24 aprilie, va incepe o noua serie animata pentru cei mici. Seria se numeste Bugs Bunny Builders / Bugs Bunny Constructorii (2022).

Serial va fi difuzata de luni pana duminica, de la ora 17. Echipa de constructori condusa de Bugs Bunny este compusa din: Lola, Daffy, Porky si Tweety. Aceasta echipa (numita echipa de constructori Looney) ii ajuta pe cetatenii din Looneyburg sa construiasca cele mai interesante si fascinante constructii care vor sfida legile fizicii.

Printre cele mai interesante constructii pe care le va realiza echipa de constructori condusa de Bugs Bunny se numara o noua pista de curse sau o plaja de inghetata desprinsa dintr-o alta lume. Aceasta echipa merge pe sloganul „nicio lucrare nu este prea mare sau prea excentrica”.

Seria animata Bugs Bunny Constructorii combina umorul si comportamentul absurd al personajelor iconice cu o programa moderna de invatare centrata pe invatarea pe om pentru a debloca si a impulsiona imaginatia prescolarilor.

Bugs Bunny Constructorii – serie noua Cartoonito

Bugs Bunny Constructorii le ofera parintilor sansa de a viziona alaturi de copiii lor personaje consacrate din lumea Looney Tunes si prezinta un cadru educational ce ii va inspira pe cei mici sa isi construiasca propriile constructii in afara ecranului, ajutandu-i astfel sa cultive abilitati esentiale ca: auto-exprimarea, rezolvarea problemelor, munca in echipa, comunicarea, analiza stiintifica  si matematica, subliniind ca puterea imaginatiei depaseste orice granite.

Bugs Bunny Constructorii este un serial marca Warner Bros Animation, are un sezon format din 24 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 11 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,1.

Seria animata se poate urmari si pe aplicatia de streaming HBO Max.
Cartoonito se adreseaza prescolarilor si familiilor acestora, ofera cel mai bun continut original pentru prescolari. Cartoonito este locul unde prescolarii si familiile lor se bucura de personaje de incredere haioase si incitante.

Cartoonito va oferi programe moderne care au la baza proprietatea intelectuala emblematica pentru copii si familie. Postul se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de catv, dth si iptv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.