Logo nou pentru ID
Televiziunea ID (Investigation Discovery) are de astazi o noua sigla, mai simpla si cu un design mai modern. Desi modificarea a fost anuntata initial ca urmand sa fie efectuata din 1 octombrie, noul logo se poate vedea de astazi.

ID (Investigation Discovery) este cea mai cunoscuta televiziune dedicata emisiunilor si documentarelor despre crime si este detinuta de Discovery, Inc. Emisia este atat in format SD cat si in format HD (1080i).
ID se poate vedea in grilele urmatorilor operatori din Romania (nu este disponibil in retelele Digi (RCS – RDS) si Telekom):

 • Vodafone (fosta UPC) – SD
 • Orange (grila proprie) – HD
 • Orange satelit – SD
 • Focus Sat – SD

ID difuzeaza programe precum: Crime in grup, Oraselul blestemat, Reconstituiri misterioase, Portretul ucigasului, John Walsh pe urmele vinovatilor, Noaptea de adio, O urma de indoiala, Crime si relatii complicate, Tradare, Revista People investigheaza, Crime inregistrate, O viata in umbra crimei, Mistere nerezolvate, Jeffrey Dahmer: Cum gandeste un monstru, Jonbenet: Misterioasa crima din America, Crime in mlastina, Cosmarul din vecini, Aparente inselatoare, Povesti adevarate cu Maria Elena Salinas, Sunny Hostin în apararea victimelor, Prezumtia de nevinovatie, Minti diabolice, Umbra mortii, Crima perfecta, Sarutul mortii, Crimele din Tara Minunilor si altele.

Televiziunea a fost lansata ca Discovery Civilization Network: The World History and Geography Channel in anul 1996 fiind redenumit in 2003 ca Discovery Times. Postul are denumirea Investigation Discovery din anul 2008, la aproximativ 2 ani dupa ce New York Times a vandut actiunile. In prezent, postul se numeste ID.
Majoritatea programelor difuzate de ID sunt productii proprii.

Logo nou pentru ID
Mai jos avem vechiul (stanga) si noul (dreapta) logo ID:

Logo nou pentru ID1

Discovery detine si alte posturi disponibile in Romania precum posturile Eurosport, Discovery Channel, Discovery Showcase, Discovery Science, HGTV sau DTX.

Un post asemanator ID este Crime & Investigation detinut de A&E Television Networks.
Voi ce parere aveti despre documentarele disponibile pe ID? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

    • Pozele principale ale articolelor se pot vedea daca ai gasit articolul pe Google sau pe pagina principala a site-ului. De asemenea, cand este dat share pe o retea de socializare, este luata si poza.
     Insa, vazand ca nu este suficient, l-am adaugat acum si in articol. 🙂

     • Multumesc, asa era normal, sa fie adaugat de la bun inceput, pana la urma asta era cel mai important lucru cand subiectul articolului e despre o imagine… Altfel arata bine noul logo, mie unul imi place